豆釘的便便持續深色了一段時間,型狀沒改變,不至於黑,但不是啡。
已停了糧和a草最小一星期。
這是正常的嗎?要看醫生嗎?
奶茶媽 2012-4-10 07:35:42 PM
係咪食oxbow呀~
花芝媽 2012-4-10 07:56:58 PM
食葉多  D屎係黑...   枝多 係金金地 ...

我今包1CUT 好多葉   少粗枝   佢地D 屎  黑黑蚊蚊囧
ching` 2012-4-10 08:12:11 PM
唔係啊…食momi ar !!><

原來係咁牙………嚇死我喇!!!!鬆一口氣!
不過豆釘就好慘咁無啦啦冇糧又冇a草食A.A Xdd
真係嚇死我…唔該曬-_,-hehe
深紅蒼月 2012-4-10 09:11:18 PM

昨天有問過助護這個問題 我說牠們便便不是金色而是黑色 而且不很硬身 不過是一粒粒 (我餵oxbow糧/草) 助護說要看你餵什麼東西 不是肚痾/軟便 就沒問題

不過 我在沒問之前都有減過他們的糧/{A草<===本身已經給得小}
因為一直都以為金色 硬身先算正常

你的豆釘跟我的蒂娜絲很似樣等我估下 難度是在I  L  R那買的?

ching` 2012-4-10 09:37:04 PM
我就是只知道金便便沒問題,但不知道黑便便是怎樣..
嚇個半死.可憐的豆釘今晚終於有糧吃了..XDD
THX VERYMUCH !! ><

快速發帖