自從買左笨蛋仔,一直都好想買多隻兔仔陪下佢,所以一有時間都會行下金魚街~~~
行左3個月,終於遇上佢.................................地!!
image019.jpg 「兔」兄妹^^ 兩隻都係好似貓貓兔既賓尼兔~~~

各方面都好似^^

得兩個月大....所以企唔到係D 滑既枱面

不過反而好惹笑

可惜我無辦法再養多兩隻,唯有兩隻揀一隻..... 怕笨蛋仔亂性,都係買番隻囝囝返去好D

新既家庭成員嚕^^

合照

早排抽既,好鍾意呢款扭蛋

all_loving_it 2012-4-14 04:09:55 AM
無論係新鮮定干既粟米兔兔都5可以食, 連磨牙都5得
all_loving_it 2012-4-14 04:17:04 AM

為左兔兔健康著想,
1) 請去看兔兔寶典
2) 如果有病必需去睇醫生 (5會街外買藥)
3) 同新兔兔去body check
笨蛋仔 2012-4-14 07:14:18 AM
all_loving_it 發表於 2012-4-14 04:09 AM
無論係新鮮定干既粟米兔兔都5可以食, 連磨牙都5得

竟然係咁 即刻收起
sharonlai 2012-4-14 11:56:02 AM

好可愛!其實我同兔爸都有打算遲D養多隻!
不過因為有計劃搬屋,都諗住等搬完屋先再諗!
不過我地決定去兔協領養,我係兔協見過都有兩隻岩心水(不過將來只會領養多一隻)
有一隻仲探過佢幾次
同埋睇中個兩隻係似D比教難機會搵到新屋企既兔兔
(我比較想領養呢一D,因為一D細個既兔兔、外表標青D個D多機會會搵到屋企,所以想幫下其他低機會既有屋企)
warm_warm 2012-4-14 12:08:55 PM
sharonlai 發表於 2012-4-14 11:56 AM
不過我地決定去兔 ...

非常認同你既想法!!!
支持你!!!
wesky 2012-4-14 12:18:29 PM
好可愛丫
你要好好照顧佢地啊^_^
happyyuki 2012-4-14 01:59:02 PM
好! 可! 愛! 呀!
warm_warm 2012-4-14 02:07:41 PM
樓主,兔兔要靠你用心照顧啦!!!
花芝媽 2012-4-14 04:12:56 PM

細個2隻好可愛.............          十足十花生同芝麻細細個陣...  細細隻2個又好似樣><

好可惜你只可以養1隻>///////<分開左佢地

不過你有冇帶佢睇醫生先呀...甘快放佢地一齊玩 ...  一陣細個隻有咩  你唔知道會傳染埋嫁..

同埋佢地夾唔夾到呀
奶茶媽 2012-4-14 06:29:42 PM
好可愛呀........>_<
kwan104kwan 2012-4-14 08:13:45 PM
sharonlai 發表於 2012-4-14 11:56 AM
不過我地決定去兔 ...

你好好呀!

我就好衰咁,揀左好可愛既傻豬豬!
kwan104kwan 2012-4-14 08:15:55 PM
佢地兩隻好似餅印咁呀!
all_loving_it 2012-4-14 08:56:50 PM
笨蛋仔 發表於 2012-4-14 07:14 AM
竟然係咁 即刻收起

你用既表情公仔好攪笑, 拎走左就好

而家出面既寵物店好多野都5arm兔兔, 總之, 穀物類都5可以比兔兔食, 一旦腸仔壞左好長手尾
Dylan 2012-4-14 11:10:27 PM
你兩隻都係囝囝,一定要絕育
囝囝地盤意識好強,會打交嫁

快速發帖