要合以下尺寸.

長70-75cm. 闊同高無所謂. 一層籠.
有無兔友有好介紹.
我見過有d狗仔籠都好似ok. 不過個兜太淺我怕佢唔中意. 而且都唔平.
希望大家睇到可以幫下我同tootoo.

syt174698 2012-4-17 07:41:56 AM
金魚街Q兔有好多款,可以去睇下
ccychoy 2012-4-17 07:59:56 AM
jolly簡易籠.個盤幾深.易拆洗
MarthaYau 2012-4-17 01:52:04 PM
我個次係龍X樂園到買左個JOLLY 3層兔籠~都係$298~都有71CM~
如果唔鐘意既可以唔整個2層...就咁單層籠....
Dylan 2012-4-18 03:07:10 PM

我而家用緊 Marukan MR-520 單層籠, 門係向右拉開既

綠色底盆, 兔兔分辨到綠色

我依家買兔兔野首先考慮綠色

網門向下拉既唔好, 卡腳仔

之前有兔友隻兔兔腳仔比門卡住心臟病發去咗彩虹橋

拿走咗原裝木板

好洗又好用

poorguy22 2012-4-19 01:31:32 AM
Dylan 發表於 2012-4-18 03:07 PM

我而家用緊 Marukan MR-520 單層籠, 門係向右拉開既
綠色底盆, 兔兔分辨到綠色
我依家買兔兔 ...

幾大. 最緊要幾長. 同埋幾錢.
我用緊個ab籠比隻 兔仔. 賓尼.
唔夠大........連廁所感覺唔太舒服.
all_loving_it 2012-4-19 04:12:47 AM
poorguy22 發表於 2012-4-19 01:31 AM
唔夠大........連廁所感覺唔太舒服. ...

Marukan MR-520單層籠

呎吋 : 69 * 44.5 * 51.5cm

上網睇個價錢 : $499, 你可以打電話問問

http://exotic-pets.net/index_topic.php?did=114541&didpath=/114258/114541

all_loving_it 2012-4-19 04:16:26 AM
poorguy22 發表於 2012-4-19 01:31 AM

你係用緊依款AB籠?

定係其它?
Dylan 2012-4-19 10:26:42 AM

Marukan MR-520
W690×D445×H515
Q-pet $500 左右

poorguy22 2012-4-21 02:14:19 AM
all_loving_it 發表於 2012-4-19 04:16 AM
你係用緊依款AB籠?

係呀用緊, 我隻野唔夠用應該要80長左右
all_loving_it 2012-4-21 02:10:41 PM
poorguy22 發表於 2012-4-21 02:14 AM
係呀用緊, 我隻野唔夠用應該要80長左右

既然要用80cm先夠長, 你點解會搵71-75cm長?
貓仔兔 2012-4-21 03:20:46 PM 來自手機
我嗰個係qpet買,90幾cm平底,好似800幾,兔子都有位走動,如果放得到你可以去睇睇!
riva. 2012-4-22 10:00:51 PM
本人個有二手籠想放,$200, 灰色 長99 cm , 深底盤,有興趣可e mail 我: [email protected]
poorguy22 2012-4-23 01:49:31 AM
買左喇. 31" 長
Dylan 2012-4-23 01:42:35 PM
poorguy22 發表於 2012-4-23 01:49 AM
買左喇. 31" 長

買咗咩籠

快速發帖