http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=10150747962959470
請留意背景音樂~
有一日,我同墨魚丸玩, 玩玩下 ,當丸丸想unun兔爸,
兔爸唔俾,丸丸就追住兔爸ge 手轉ar 轉ar 轉ar,
好搞笑

Dylan 2012-4-23 12:57:02 PM
睇唔到既
happyyuki 2012-4-23 02:22:58 PM
睇唔到睇唔到! 我要睇
Dylan 2012-4-23 02:59:11 PM
墨魚玩!! 我要睇墨魚玩!!
花芝媽 2012-4-23 07:22:17 PM
你無教到公開
candy_ysf 2012-4-24 09:15:02 AM
Dylan 發表於 2012-4-23 12:57 PM
睇唔到既

唔好意思,無留意到,公開返啦~ 哈哈
candy_ysf 2012-4-24 09:15:32 AM
花芝媽 發表於 2012-4-23 07:22 PM
你無教到公開

唔好意思,無留意到,公開返啦~ 哈哈
candy_ysf 2012-4-24 09:16:04 AM
happyyuki 發表於 2012-4-23 02:22 PM
睇唔到睇唔到! 我要睇

已經教返好啦~ 多多棒場
happyyuki 2012-4-24 11:20:29 PM
墨魚丸你真係好似一粒墨魚丸呀!!
打邊爐既時候要行關D, 小心俾人食左你

墨魚丸係仔仔定女女呀!? 識轉圈圈真係好西利....
kwan104kwan 2012-4-25 01:06:54 AM
佢真係好肥美,仲好似好彈手咁喎!

好快就可以出山賣藝,

表演turn around 啦!

all_loving_it 2012-4-25 01:29:19 AM
基本上如果兔兔兔係想unun, 佢又un5到, 或者只手有D味, 兔兔想聞清楚, 若味道係佢鐘意, 就會好自然敢樣

你計劃幾時同兔兔絕育
all_loving_it 2012-4-25 01:29:51 AM
happyyuki 發表於 2012-4-24 11:20 PM

基本上如果兔兔兔係想unun, 佢又un5到, 或者只手有D味, 兔兔想聞清楚, 若味道係佢鐘意, 就會好自然敢樣

想搵野unun, 係仔吧

candy_ysf 2012-4-25 12:34:23 PM
happyyuki 發表於 2012-4-24 11:20 PM

成日都好多EE想食左我... 我好驚AR

我係仔仔AR,你呢? 如果你係妹妹就岩哂我

轉圈係因為我想UNUN爸爸媽媽隻手
candy_ysf 2012-4-25 12:38:02 PM
kwan104kwan 發表於 2012-4-25 01:06 AM
佢真係好肥美,仲好似好彈手咁喎!

我唔肥美架.............唔好食左我

我要幫爸爸媽媽搵錢

candy_ysf 2012-4-25 12:38:49 PM
all_loving_it 發表於 2012-4-25 01:29 AM

你 ...

哈哈~ 係AR 佢係想UNUN

快速發帖