各位要留意喇, 兔協會搬新地址,新地址如下:

旺角塘尾道60-62號福康工業大廈502室

搬遷期間服務時間暫停:
2012年4月28日 及29日中心全日停止開放,已預約的寄養及美容服務照常。
2012年4月30日 新會址正式投入服務及正常運作。

進出大廈保安措施::
為配合大廈的保安措施,每日晚上7時後進入大廈需出示會員證,如沒有會員證,可出示身份證。若已遺失會員證,可到本會免費補領。不便之處, 請見諒。
all_loving_it 2012-4-23 11:50:22 PM
我都有收到兔協個e-mail
syt174698 2012-4-23 11:52:01 PM
有D唔係兔協會員,放上嚟可以比大家知道
happyyuki 2012-4-24 12:25:04 AM
我就係唔知果個, 多謝你地通知呀
Dylan 2012-4-24 10:17:51 AM

禁登記咪可以捉 d 非法無良丟棄兔兔既唔係人 lor
Dylan 2012-4-24 11:50:17 AM
兔協想搬好內, 其實點要搬呢
sakixxshum 2012-4-24 03:50:38 PM
恭喜><兔兔們會有更舒適的生活環境嚕
all_loving_it 2012-4-24 07:29:16 PM
Dylan 發表於 2012-4-24 11:50 AM
兔協想搬好內, 其實點要搬呢

而家中心既地方5夠用
ching` 2012-4-24 11:16:52 PM
我勁期待LOR XDDD
但事實上唔知期待D咩......
threefour 2012-4-25 12:00:45 AM 來自手機
大家多點支持,多些在兔協購物,他們才有$$照顧被遺棄的兔兔,推......推.....推
all_loving_it 2012-4-25 12:15:37 AM
ching` 發表於 2012-4-24 11:16 PM
我勁期待LOR XDDD
但事實上唔知期待D咩......

你大慨係期待參觀新環境, 待領養既兔兔有更好既環境, 有更多類別既貨品罷
kwan104kwan 2012-4-25 12:40:05 AM
唔該晒!

睇下五月一日有無時間踩上去買野,

同埋見識下新環境先!

ching` 2012-4-26 10:12:31 AM
可能係!我打算三十號同朋友一齊申請做義工!!><
woody 2012-4-26 03:31:00 PM
多謝通知.唔係見到個POST都唔知TIM,
等佢開左我又上去買下野先
warm_warm 2012-4-28 02:27:54 PM
阿仔book左去兔協剪毛,遲d可以上去睇下啦

快速發帖