Momo今朝絕育時麻醉藥敏感走了...

好傷心同不捨,你去左彩虹橋之後要識多d朋友,呢一年你俾左好多快樂我,我唔會忘記同你一齊嘅日子...
janwrong 2012-5-7 12:37:59 AM
momo 已經火化完畢回到家中,有些遺憾就係手術前冇好好同momo解釋,感覺佢可能覺得我唔要佢,佢自己未清楚發生緊咩事就走左....但如果俾我再揀我都會俾佢去絕育,因為唔想佢經歷生癌症嘅痛苦,到時先做手術都會經歷麻醉,反而到時風險仲高
mizumi 2012-5-7 02:58:45 AM
janwrong 發表於 2012-5-7 12:37 AM
momo 已經火化完畢回到家中,有些遺憾就係手術前冇好好同momo解釋,感覺佢可能覺得我唔要佢,佢自己未清楚發生 ...

momo一定明白既, 你唔好怪責自己, 你都係錫佢先帶佢去做手術, momo而家返到屋企, 你就可以一直都同佢一齊,佢唔會孤單架~ 你要好好照顧自己呀~
brendang 2012-5-8 12:15:41 AM
相處咗一年,兔兔momo一定感受到你嘅愛同悉心照顧,不要太難過了。
Admin 2012-5-8 12:48:08 AM
janwrong 發表於 2012-5-7 12:37 AM
momo 已經火化完畢回到家中,有些遺憾就係手術前冇好好同momo解釋,感覺佢可能覺得我唔要佢,佢自己未清楚發生 ...

看得出你好愛佢,momo知道的,把傷心情緒適當地舒發出黎,會舒服啲
Dylan 2012-5-8 02:15:26 PM

意外要發生,就會發生,唔好諗太多.依家最好係心情快d平伏,打算一下重會唔會再養.
其實你經歷過生老病死,會更珍惜未來
加油
jamiechan 2012-5-31 08:17:02 PM
rip

快速發帖