Momo今朝絕育時麻醉藥敏感走了...

好傷心同不捨,你去左彩虹橋之後要識多d朋友,呢一年你俾左好多快樂我,我唔會忘記同你一齊嘅日子...
mizumi 2012-5-5 04:48:21 PM
r.i.p~
樓主唔好咁傷心, momo而家一定0係彩虹橋上同其他兔兔好開心咁玩緊呀
今朝0係邊度做手術?
all_loving_it 2012-5-5 04:51:03 PM
Momo好可愛, 雖然佢同你相處只係一年時間, 但相信你對佢既關愛, 令佢可以開心過每一日, 令佢真係成為快樂既小天使

祝願 Momi一切安好..............

你亦要好好照顧自己, 5好要Momi為你擔心喔

Takecare

MarthaYau 2012-5-5 05:18:35 PM
r.i.p
yingxbb 2012-5-5 05:21:52 PM
rip....唔好太難過....
happyyuki 2012-5-5 05:25:57 PM
唔好太傷心*
貓仔兔 2012-5-5 05:38:25 PM 來自手機
Rip佢知你錫佢,會好好守護你,所以你都唔好太難過...佢睇到都會唔開心架!振作!
wesky 2012-5-5 05:54:45 PM
RIP....
無人諗到結果係咁, 想喊就喊出黎... 我好明白你既心情...

有帶佢返屋企嗎?  依家可以做既就只有幫佢辦好後事...
http://petkd.net/yp.php?mod=view&id=361
有需要可以 PM 我
janwrong 2012-5-5 07:15:33 PM
Thx all, Momo已安排明天火化,各位兔主要珍惜與兔兔一齊嘅時間
奶茶媽 2012-5-5 07:33:58 PM
咁樣去真係好可惜
我想像唔到你有幾痛苦, 冇辦法感受到
希望你可以快d平伏傷痛
momo會係彩虹橋睇住你架
小黑與我 2012-5-5 08:41:05 PM 來自手機
Momo rip..一定會喺彩虹橋識到好多朋友仔架
樓主唔好太傷心。。同momo一齊開心的回憶會永遠陪住你
Dylan 2012-5-5 10:44:40 PM
Momo 好得意,佢起彩虹橋會好開心。
你永遠懷念佢已經好足夠
R.I.P
Alan7617 2012-5-6 01:55:03 AM
RIP.......................
anson 2012-5-6 04:19:51 PM
R.I .P  Momo 安息吧.............
其實呢個麻醉問題都一直存在,究竟真的要搏一搏幫佢絕育嗎?忐忑
Dylan 2012-5-6 07:14:30 PM
anson 發表於 2012-5-6 04:19 PM
R.I .P  Momo 安息吧.............
其實呢個麻醉問題都一直存在,究竟真的要搏一搏幫佢絕育嗎?忐忑 ...

呢個風險都存在起人類,唔可以逃避呢

快速發帖