20120501298a.png 20120501299a.png 20120501302a.png

領養佢返黎大半月,肥仔左好多^_^d相系浴缸影,佢知道影相企定定任我影,好鬼貪靚@@
卡卡KaKa`; 2012-5-11 12:11:45 AM
freeling820 發表於 2012-5-10 03:02 PM
個樣都chokchok地喎...
歡迎卡卡
nice to meet you

佢知道影相所以要CHOCK D比人睇
NICE TO MEET U TOO!
卡卡KaKa`; 2012-5-11 12:12:26 AM
貓仔兔 發表於 2012-5-10 06:02 PM
獅子兔係型啲架!卡卡啲毛色好靚呢!^^

佢前主人話佢系貓貓兔@@
我都覺得佢最靚
卡卡KaKa`; 2012-5-11 12:13:28 AM
kwan104kwan 發表於 2012-5-10 07:03 PM
卡卡好有獅子兔既風範!

買型樣!

但佢前主人話佢系貓貓兔,其實點分?應該系獅子定貓貓兔??
3歲了。
卡卡KaKa`; 2012-5-11 12:13:51 AM
ccychoy 發表於 2012-5-10 07:06 PM
卡卡幾大?

3歲過左。。
Dylan 2012-5-11 10:01:25 AM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-10 07:58 AM
NICE TO MEET U!
卡卡系網上領養,本身系兔協個到我申請左隻,決定比左第2個有養兔經驗,因為我未養過兔仔 ...

陰公,好端端兔兔都有人丟 
Dylan 2012-5-11 10:25:15 AM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-11 12:13 AM
3歲了。 ...

kaka係貓貓兔
貓貓兔係由安可拉兔及獅子兔混合種,體型比獅子兔細小
獅子兔樣貌像隻小獅子,面毛長長而且長知不一,真係好似獅子架
bB都係3歲貓貓兔黎架,1.6kg,我最鍾意 
貓仔兔 2012-5-11 12:09:29 PM 來自手機
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-11 12:13 AM
3歲了。 ...

哈...佢好似我個仔所以以為佢係獅子呢!不過,我買佢嗰時個sales都話佢係貓貓兔,之不過帶佢睇dr.,dr.第一句就話:咦!係毛毛好特別嘅獅子兔wor!!!

跟住....我同爸爸都日西咀....

你帶下佢去body check,睇下你個朋友有無中伏吖!哈哈...
貓仔兔 2012-5-11 12:10:54 PM 來自手機
Dylan 發表於 2012-5-11 10:25 AM
kaka係貓貓兔
獅子兔樣貌像隻小獅子,面毛長長 ...

噢...原來係咁..我嗰隻...有啲似貓架!哈哈...
Dylan 2012-5-11 02:35:26 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-11 12:09 PM
哈...佢好似我個仔所以以為佢係獅子呢!不過,我買佢嗰時個sales都話佢係貓貓兔,之不過帶佢睇dr.,dr.第 ...

咩毛毛好特別嘅獅子兔呀
可唔可以upload d相上黎睇睇,我好想睇
ccychoy 2012-5-11 06:56:41 PM
3歲過左。。

我華疑你係卡卡第4個主人了...
系米卡卡個名系你改定前主人話你知?
卡卡KaKa`; 2012-5-11 08:07:20 PM
Dylan 發表於 2012-5-11 10:01 AM
陰公,好端端兔兔都有人丟 

前主人因家人反對,吾緊要NA,而家我同屋企人個個都鍚哂佢
卡卡KaKa`; 2012-5-11 08:09:26 PM
Dylan 發表於 2012-5-11 10:25 AM
kaka係貓貓兔
獅子兔樣貌像隻小獅子,面毛長長 ...

哦哦..吾怪得知你個仔咁似卡卡個類
上次去BODY CHECK磅過1053G.我吾識化為KG...'''而家應該重左..因為佢岩岩黎好瘦..
卡卡KaKa`; 2012-5-11 08:11:21 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-11 12:09 PM
哈...佢好似我個仔所以以為佢係獅子呢!不過,我買佢嗰時個sales都話佢係貓貓兔,之不過帶佢睇dr.,dr.第 ...

我帶佢返屋企一星期後巳經帶左佢去BODY CHECK, Dr. Hugh冇話卡卡系第2隻品種.
卡卡KaKa`; 2012-5-11 08:11:57 PM
Dylan 發表於 2012-5-11 02:35 PM
咩毛毛好特別嘅獅子兔呀
可唔可以upload d相上黎睇睇,我好想睇 ...

我都想睇!
卡卡KaKa`; 2012-5-11 08:13:37 PM
ccychoy 發表於 2012-5-11 06:56 PM
我華疑你係卡卡第4個主人了...
系米卡卡個名系你改定前主人話你知? ...

前主人話我知嫁...我系第4個主人AH!...我拎佢返黎前巳經問清楚哂..而且系新手登記個到一早寫左..

快速發帖