20120501298a.png 20120501299a.png 20120501302a.png

領養佢返黎大半月,肥仔左好多^_^d相系浴缸影,佢知道影相企定定任我影,好鬼貪靚@@
ccychoy 2012-5-13 11:20:14 AM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-13 01:16 AM
咁d扣系邊到有得買?

買廁所果時包埋的
卡卡KaKa`; 2012-5-13 01:13:35 PM
月野兔 發表於 2012-5-13 03:36 AM
我都同意以小動物既健康為中心!!
唔該晒你呀卡卡,兔協的"行為習慣",响未養糯米糍之前,已經睇左好多次lu.. ...

繼續努力爬文
你隻女女買返黎嫁?系邊到買?因為我吾敢買.未養兔前呢到D兔友巳經話領養好過..
舔你手巳經好好,卡卡都舔過我手.梳完毛試過跳上我到,真系好似BB咁抱佢咁.
我見過兔協D兔訓覺系開少少眼訓.但我從未見過卡卡咁樣訓,成日都LOOK都好大隻眼..
卡卡KaKa`; 2012-5-13 01:14:29 PM
ccychoy 發表於 2012-5-13 11:20 AM
買廁所果時包埋的

咁我要買過新比佢.但佢D屎屎成日都有D吾系廁所入面,我一得閒就會幫佢汁返入去
月野兔 2012-5-13 01:51:33 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-13 01:13 PM
繼續努力爬文
你隻女女買返黎嫁?系邊到買?因為我吾敢買.未養兔前呢到D兔友巳經話領養好過..
舔你 ...

未帶米糍回家前都爬過文話領養好d,之前亦上過兔協,,但我都相信緣份同感覺~
當日下著毛毛細雨,本來只係諗行下金魚街,心諗: 睇下d tt已經很滿足了!! 點知比我遇到米糍,覺得佢好特別好吸引,原因係佢條頸上面痴住粒屎波..然後來來回回咁,心cc咁都要行返轉頭睇下粒屎波仲响唔响度..
最後,艾粒tt個店員問我想睇邊隻? 我話: 條頸有粒屎波果隻丫!! 唔該!!
卡卡KaKa`; 2012-5-13 03:00:52 PM
月野兔 發表於 2012-5-13 01:51 PM
未帶米糍回家前都爬過文話領養好d,之前亦上過兔協,,但我都相信緣份同感覺~
當日下著毛毛細雨,本來只係諗 ...

我之前系兔協到想領養隻.但比左第2個人,之後去過金魚街睇過隻,但等左一個月想買既時候冇左.
咁岩上網買定兔袋,咁岩卡卡比人...
咁好na,我就收養左卡卡隻,我覺得個天比吾到兔協個隻我,之後要我{命中主定}比卡卡我既.
月野兔 2012-5-13 03:13:48 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-13 03:00 PM
我之前系兔協到想領養隻.但比左第2個人,之後去過金魚街睇過隻,但等左一個月想買既時候冇左.
咁岩上網買定 ...

世事就係咁勒!! 你刻意去揾,又未必揾倒; 你路過遇見的,反而又同你有緣喎!!
真的是"命中注定"呢~
卡卡KaKa`; 2012-5-13 03:15:43 PM
月野兔 發表於 2012-5-13 03:13 PM
世事就係咁勒!! 你刻意去揾,又未必揾倒; 你路過遇見的,反而又同你有緣喎!!
真的是"命中注定"呢~ ...

就系咁..haha,卡卡食極都吾飽咁..岩岩比小半匙糧佢即刻扒哂出黎
ccychoy 2012-5-13 07:55:39 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-13 01:14 PM
咁我要買過新比佢.但佢D屎屎成日都有D吾系廁所入面,我一得閒就會幫佢汁返入去 ...

兔兔系邊食邊all
識系廁所all尿已經叫做識去
屎可以等清籠時先清
卡卡KaKa`; 2012-5-13 08:14:29 PM
ccychoy 發表於 2012-5-13 07:55 PM
兔兔系邊食邊all
識系廁所all尿已經叫做識去
屎可以等清籠時先清

我都知佢邊食邊荷...佢識去既..
屎屎因為吾想同埋D草草一齊,所以有時間我都會幫佢放返TOLIET先
nixie 2012-5-17 10:18:58 PM
同我隻兔仔勁似樣
貓仔兔 2012-5-18 03:26:15 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-12 01:29 PM
佢系咩吾緊要,最緊要佢系你寶貝MA!

已經放左佢係RABBIT SHOW喇!
貓仔兔 2012-5-18 03:26:54 PM
Dylan 發表於 2012-5-11 11:01 PM
你起人地個post上面按回覆>高級模式>圖片>普通上傳>選擇檔案>上傳>按一下圖片>go>參與丨回覆主題>go
...

卡卡KaKa`; 2012-5-18 07:02:45 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-18 03:26 PM

WOW.佢好似好大隻AH好可愛.
貓仔兔 2012-5-19 12:04:27 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-18 07:02 PM
WOW.佢好似好大隻AH好可愛.

佢唔係好大隻係D毛毛長渣,上次睇醫生都只有1.31KG,我諗而家重左少少都唔過3磅呢!

佢真係好可愛架,所以係一隻疼壞左嘅兔兔,不過,佢有時都好乖架....
卡卡KaKa`; 2012-5-19 01:36:02 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-19 12:04 PM
佢唔係好大隻係D毛毛長渣,上次睇醫生都只有1.31KG,我諗而家重左少少都唔過3磅呢!

佢真係好可愛 ...

兔仔系咁.一時鬼咁乖.一時就..
都算輕WOR.我估卡卡都肥左幾磅..HAHA

快速發帖