我mo仔絕左育都仲會un un
係咪唔正常?
大家隻兔兔絕完育仲有冇un un呢?
2012-05-16 19.17.18.jpg
搶佢隻企鵝仔仲啤住我...真係頂佢唔順

happyyuki 2012-5-16 09:36:16 PM
企鵝女: 先生, 上下其手好過份喎!!

其實UNUN應該有冇咩壞處架
mizumi 2012-5-16 10:00:30 PM
你係咪等佢開始有 un un 先去做手術架? 聽人講如果佢已經有 un un 呢個習慣, 就算做咗手術佢都會咁做架~~
不過因為我0個隻係女, 所以冇呢個煩惱~~
freeling820 2012-5-16 10:20:12 PM
happyyuki 發表於 2012-5-16 09:36 PM
企鵝女: 先生, 上下其手好過份喎!!

其實UNUN應該有冇咩壞處架  ...

mo仔其實係女仔
隻企鵝仔已經放棄反抗
任佢處置喇
freeling820 2012-5-16 10:21:29 PM
mizumi 發表於 2012-5-16 10:00 PM
你係咪等佢開始有 un un 先去做手術架? 聽人講如果佢已經有 un un 呢個習慣, 就算做咗手術佢都會咁做架~~
...

係呀!!!咁係咪應該由得佢un un?
其實佢女仔黎架!不過我改佢個名叫mo仔咋
mizumi 2012-5-16 10:35:23 PM
freeling820 發表於 2012-5-16 10:21 PM
係呀!!!咁係咪應該由得佢un un?
其實佢女仔黎架!不過我改佢個名叫mo仔咋

...女仔都unun??? 咁我都唔知啦, 正常女仔唔會unun架?
Dylan 2012-5-16 11:00:58 PM
男女un過都會un的,我個女是不識un就絶咗
y22f 2012-5-16 11:41:21 PM
我隻仔,絕阻都unun,日日un tim,d公仔都un爛幾隻@.@
happyyuki 2012-5-16 11:49:11 PM
freeling820 發表於 2012-5-16 10:20 PM
mo仔其實係女仔
隻企鵝仔已經放棄反抗
任佢處置喇

女仔

原來女仔都會UNUN............

MO仔同我兔兔有D似樣呀 唔知我隻兔兔會唔會UNUN*
我一直都有擺公仔俾佢玩架....會唔會鼓勵左佢UNUN
freeling820 2012-5-17 09:55:58 AM
happyyuki 發表於 2012-5-16 11:49 PM
女仔

原來女仔都會UNUN............

如果你隻兔兔未un已經絕左育
我諗就算擺隻公仔係到佢最多都只係咬下舔下啫
freeling820 2012-5-17 09:57:35 AM
y22f 發表於 2012-5-16 11:41 PM
我隻仔,絕阻都unun,日日un tim,d公仔都un爛幾隻@.@

兔仔unun點都好過兔女unun
freeling820 2012-5-17 09:59:03 AM
Dylan 發表於 2012-5-16 11:00 PM
男女un過都會un的,我個女是不識un就絶咗

咁係一件好事
我mo仔un兩un就唔要嗰隻公仔
自己再搵過第二隻un
Dylan 2012-5-17 10:13:18 AM
y22f 發表於 2012-5-16 11:41 PM

你隻囝囝禁勁太遲絕育?
Dylan 2012-5-17 10:16:13 AM
freeling820 發表於 2012-5-17 09:57 AM
兔仔unun點都好過兔女unun

點解!你有偏見
MarthaYau 2012-5-17 10:24:41 AM
你地隻兔仔幾大開始識UNUN ....

快速發帖