http://www.youtube.com/watch?v=5dXdD5SF4M8
這是我的賓尼兔可可
佢一訓喺度就係好似段片咁
個心好似跳得好快,抖氣又抖得好快,
震到成個籠都郁架。。
我見我另一兔兔小黑都唔會咁誇張架

會唔會係因為佢太肥?
佢而家大約八九個月大,有四磅重,算唔算肥?

Admin  已修正短片  2012-5-25 12:26:37 AM
花芝媽 2012-5-25 01:14:48 AM
會唔會太熱..佢真係震得好西利WO

我芝麻都係個D呼吸好大既人黎...   -.-  但你個個仲西利
卡卡KaKa`; 2012-5-25 08:08:30 AM

我個隻放完佢出黎都會呼吸急D,但冇你隻可可咁西利,點解可可籠底系有塊膠版?D兔友話吾用得嫁WOR.直接用底盤.塊膠版吾要.好易有腳瘡嫁..
小黑與我 2012-5-25 08:17:34 AM 來自手機
花芝媽 發表於 2012-5-25 01:14 AM
會唔會太熱..佢真係震得好西利WO

我芝麻都係個D呼吸好大既人黎...   -.-  但你個個仲西利 ...

佢冬天都係咁架。。不過而家好似震得再勁啲
小黑與我 2012-5-25 08:20:05 AM 來自手機
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-25 08:08 AM
我個隻放完佢出黎都會呼吸急D,但冇你隻可可咁西利,點解可可籠底系有塊膠版?D兔友話吾用得嫁WOR.直接用底盤. ...

呢個籠拎唔走啲板架,下面得個窿XD
我其實一向有鋪墊喺啲板上面架,
不過剛俾佢咬爛左= = 會再買返新嘅俾佢
Dylan 2012-5-25 12:33:21 PM

真係震得好勁bor,係唔係身重呀你聽下佢心跳,如果超標就要睇e son
你個隻係唔係侏儒兔,4lb 去到 max 喇
你比得多唔兔兔糧?!
小黑與我 2012-5-25 01:01:04 PM
Dylan 發表於 2012-5-25 12:33 PM
真係震得好勁bor,係唔係身重呀你聽下佢心跳,如果超標就要睇e son
你個隻係唔係侏儒兔,4lb  ...

點樣聽心跳啊...係咪要買個醫生聽筒?? 但我唔識點計

佢係賓尼兔黎架..我諗無混過侏儒兔種卦..因為佢都好大隻架..
4磅係咪太重??
佢早上食大半匙兔糧, 下午食一碗菜, 晚上就食半匙兔糧
貓仔兔 2012-5-25 01:16:30 PM
小黑與我 發表於 2012-5-25 01:01 PM

佢係賓尼兔黎架..我諗無混過侏儒兔種卦..因 ...

佢係咪睜大眼發夢呢?不過真係震過貓王呀.....係咪可以震好耐架?不如帶佢BODY CHECK 啦!但係賓尼好似係大隻D架,4磅都唔係好重啫....
小黑與我 2012-5-25 01:22:53 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-25 01:16 PM
佢係咪睜大眼發夢呢?不過真係震過貓王呀.....係咪可以震好耐架?不如帶佢BODY CHECK 啦!但係賓 ...

佢一訓低就震架喇, 起身既時候就無咁震既
無啦啦一訓低就不停發夢架
我上個月帶佢去絕育時佢1.5 kg.. 醫生又無話佢肥喎,
不過而家仲肥過之前
Dylan 2012-5-25 01:24:18 PM
小黑與我 發表於 2012-5-25 01:01 PM

佢係賓尼兔黎架..我諗無混過侏儒兔種卦..因 ...

賓尼
你個頭像居然係賓尼
賓尼黎講就唔算重
食禁多糧,無益架
如果你唔識計,不如比e son睇睇,震得禁勁,怕佢心臟有事
阿b玩完,瞓係地,都會震,不過真係無禁勁
小黑與我 2012-5-25 01:31:16 PM
Dylan 發表於 2012-5-25 01:24 PM
賓尼
你個頭像居然係賓尼
賓尼黎講就唔算重

我頭像嗰隻係侏儒兔, 叫小黑
但片段裡嗰隻係賓尼兔黎架, 係可可, 兩隻唔同架

而家既分量都算係多架?? 咁我再減d 啦..佢食唔飽會發花癲架
Dylan 2012-5-25 03:14:56 PM
小黑與我 發表於 2012-5-25 01:31 PM
我頭像嗰隻係侏儒兔, 叫小黑
但片段裡嗰隻係賓尼兔黎架, 係可可, 兩隻唔同架

阿b未介糧果時,每晚食1湯匙
freeling820 2012-5-25 05:19:05 PM
又真係幾震喎!!!
佢係咪熱得濟?
小黑與我 2012-5-25 06:08:19 PM 來自手機
freeling820 發表於 2012-5-25 05:19 PM
又真係幾震喎!!!
佢係咪熱得濟?

我接佢返來時係一月,冬天黎架,
佢都有震架,不過佢嗰陣無而家咁大隻
而家就震得勁左,但開左冷氣佢都係咁
我已經幫佢剪左啲毛架喇T.T
小黑與我 2012-5-25 06:09:06 PM 來自手機
Dylan 發表於 2012-5-25 03:14 PM
阿b未介糧果時,每晚食1湯匙

咁我以後早晚俾半匙啦!

快速發帖