Update:  兔協接收左兩隻兔啦

兩隻兔兔半夜被人發現被遺棄係垃圾站門口

黑色耳朵:似迷你家兔,一歲以下,性別未知。2腳1手有嚴重腳瘡
白色耳朵:混種貓貓兔,一歲以下,性別似男。 2腳有
嚴重腳瘡。

急尋暫養或領養,有經驗優先。

聯絡人:9522 7337 陳小姐, 5191 9997 雷小姐

IMG_3510.JPG IMG_3509.JPG

IMG_3508.JPG IMG_3507.JPG

IMG_3506.JPG IMG_3505.JPG

小黑與我 2012-6-19 05:51:33 PM
Dylan 發表於 2012-6-19 02:23 PM
唉!其實d家長好無想過,敢樣做,會令到自己同子女之間,形成難以修補既關係 ...

係呀,我接可可返黎嗰日,個細路女喊到勁大聲 但佢阿媽唔肯再養,無辦法
Dylan 2012-6-19 07:55:35 PM
小黑與我 發表於 2012-6-19 05:51 PM
係呀,我接可可返黎嗰日,個細路女喊到勁大聲 但佢阿媽唔肯再養,無辦法 ...

就算我禁大個都喊啦!之前睇過兔協一個post,有個淚流滿面既男人,同佢抱住嬰兒既老婆去兔協辦理棄養手續!嗚嗚嗚
愛糖糖 2012-6-19 08:01:19 PM
其實沒有家人支持的小主人很可憐
也許不是他們自已養
可以這也是生命
我們只可以給我們的所有
給兔兔最好的生活
小黑與我 2012-6-19 08:33:45 PM
Dylan 發表於 2012-6-19 07:55 PM
就算我禁大個都喊啦!之前睇過兔協一個post,有個淚流滿面既男人,同佢抱住嬰兒既老婆去兔協辦理棄養手續 ...

可憐的主人+可憐的兔兔

快速發帖