我想問下..刺猬可以係邊到買到呀
價錢又係點呢??
thx!!
wesky 2008-10-1 12:03:32 AM
我靜係網上面有人賣
金魚街行過唔多見有刺蝟賣
hh0 2008-10-1 12:08:24 AM
因為HK賣是illegal既, 只有在網上找
大富翁 2008-10-1 12:09:47 AM
原帖由 hh0 於 2008-10-1 12:08 AM 發表
因為HK賣是illegal既, 只有在網上找

咁你d 刺猬仔係邊到買咖??
價錢方面係點?
thx
hh0 2008-10-1 12:19:33 AM
貴過買隻兔
你想養番隻陪caca
大富翁 2008-10-1 12:24:43 AM

回復 # 的帖子

唔係....我怕佢會刺親caca!!
只係想養多隻野姐.....而且又好可愛~
感覺好唔難養...
p.s: 點樣分男女....好怕佢地係咁生...!! - -
hh0 2008-10-1 12:29:44 AM
其實非常容易養, 又易打理
男女好易分(見圖),  但要分開養, 初養建議只養一隻

大富翁 2008-10-1 12:43:04 AM
咁就岩曬我啦..一定比caca易養先!!哈哈
咁洗唔洗話冷..要開燈倖佢個d?
hh0 2008-10-1 12:49:02 AM
開燈就唔使, 巨地夜間活動架, 冬天注意保暖
毛巾圍籠同加間屋仔就可以過冬
大富翁 2008-10-1 12:57:39 AM
咁係要用咩籠??好似唔見有刺猬籠呢家野= =
hh0 2008-10-1 01:04:17 AM
小型兔籠, 天竺鼠籠或者普通膠箱都可以養
籠唔使太高, 容易跌親 (我有一隻非常活潑中意爬高, 有d 唔爬)
大富翁 2008-10-1 01:08:02 AM
咁你個d係咪都係係上網上買的?
成年會有幾大隻?
hh0 2008-10-1 01:14:13 AM
朋友讓既同埋之後生左bb....
成年大概手掌甘大啦, 肥D既就大過掌少少
大富翁 2008-10-1 02:29:59 AM
咁會有幾多年命?..............
大富翁 2008-10-1 10:28:22 PM
個賣家就話40日大!
我想問下...幾多個月先可以叫做長大左.../..
因為我係網上見到..我想睇清楚..唔想買D 仲未介奶GE BB!!

快速發帖