哈哈~
好耐都無上黎,前幾日上黎竟然發覺原來仲有好多人養大白兔架!
所以想借呢個POST識多啲大白兔呢?

大家好,我係大隻仔,正名叫金優賢,今年歲幾到啦!
媽媽係起愛協見到我,之後就帶我返屋企啦!
媽媽見我大大隻,所以叫我做大隻仔囉!
我而家有3.5KG,係唔係好「輕」呢?

明日媽 2012-6-4 07:57:20 PM
點解一個回覆都無架
kwan104kwan 2012-6-4 08:19:39 PM
明日媽 發表於 2012-6-4 07:57 PM
點解一個回覆都無架

我兩隻都唔係大白兔!

all_loving_it 2012-6-4 08:28:58 PM
明日媽 發表於 2012-6-4 07:57 PM
點解一個回覆都無架

無辦法, 我好想覆, 不過, 我屋企4只都5係大白兔

有一只好大只既總理, 係大種賓尼兔, 重4.5kg
明日媽 2012-6-5 09:10:27 AM
kwan104kwan 發表於 2012-6-4 08:19 PM
我兩隻都唔係大白兔!

我知吖!
因為你嗰兩隻都係狗
明日媽 2012-6-5 09:11:16 AM
all_loving_it 發表於 2012-6-4 08:28 PM

有一只好大只既總理, 係大種賓尼兔, 重4.5kg ...

重4.5kg
我真係好想見下呀
hh0 2012-6-5 09:25:28 AM
Oh....依家先知你隻叫金優賢,  唔係明明咩? 我都係路過 ja, 我無養大白兔啊
明日媽 2012-6-5 09:27:13 AM
hh0 發表於 2012-6-5 09:25 AM
Oh....依家先知你隻叫金優賢,  唔係明明咩? 我都係路過 ja, 我無養大白兔啊

明明同日日都去咗彩虹橋啦!
hh0 2012-6-5 09:36:39 AM
明日媽 發表於 2012-6-5 09:27 AM
明明同日日都去咗彩虹橋啦!

唔見一排變晒,  你都係對大白兔情有所鍾, 依家一隻?
明日媽 2012-6-5 09:41:32 AM
hh0 發表於 2012-6-5 09:36 AM

呢隻係日日係年頭走咗之後無幾耐接返黎架!
我見佢係愛協成幾個月都無人要,所以就去睇下囉!
一睇就愛上咗啦!
不過好大隻,所以我都攪咗好耐先接佢返屋企
佢黎到幾個月,明明又走咗啦!所以而家又得返佢自己囉!
明日媽 2012-6-5 09:44:37 AM
hh0 發表於 2012-6-5 09:36 AM

你講得啱呀!一排就變哂啦!
我就係呢短短半年就失去兩個寶貝女,一時之間真係好難受,好在有仔仔係身邊。
yingxbb 2012-6-5 12:15:34 PM
路過~~~ 我家3隻寶貝都唔係大白兔=0="""
明明同日日有冇話因為D咩而走左??? 點解好似一切都黎得咁突然.....
明日媽對大白兔情有獨終....1眼就愛上了~
明日媽 2012-6-5 12:20:24 PM
yingxbb 發表於 2012-6-5 12:15 PM
路過~~~ 我家3隻寶貝都唔係大白兔=0="""
明明同日日有冇話因為D咩而走左??? 點解好似一切都黎得咁突然..... ...

明明同日日係因為細個無絕育所以有cancer,check到之後做咗手術,但係癌細胞擴散得好快,所以走咗啦!
小黑與我 2012-6-5 12:38:41 PM
我兩隻都唔係大白兔
不過你隻仔好似幾好摸同幾好攬咁
小黑與我 2012-6-5 12:40:51 PM
all_loving_it 發表於 2012-6-4 08:28 PM

有一只好大只既總理, 係大種賓尼兔, 重4.5kg ...

4.5kg
可可得4.5 磅...

快速發帖