之前買左好多隻鼠鼠小食!
但都係俾得好小佢地...當係小小獎勵!

小動物JELLY
FROM Q-PETS, $32

JOLLY產品
FROM I LOVE RABBITS, $12/EACH

小蛋糕
FROM Q-PETS, $25

牛角包
FROM Q-PETS, $27

雜茱乾
FROM Q兔, $15

蜜糖小食條
FROM Q-PETS, $29/2條

唔知你地又俾咩小食俾鼠鼠呢?:073:

小動物JELLY

小動物JELLY

JOLLY

JOLLY

小蛋糕+牛角包

小蛋糕+牛角包

雜茱干+蜜糖小食條

雜茱干+蜜糖小食條

★呀紫☆ 2008-10-1 06:38:36 PM
好正哦~你隻鼠好好拉~
Tommy123 2008-10-1 07:06:12 PM
小 T 都唔係買好多小食 . . .

有 > 麵包蟲 , 提子乾 , 麥皮 , 玉米 . . .
hh0 2008-10-1 11:28:59 PM
無俾任何小食
只係間中俾條大麥虫同水果
熊仔鼠好鍾意食
aR婷 2008-10-2 12:13:07 PM
我都好想做下你隻鼠鼠ar~~~:039: :014:
真係好開心呀!!!:038:
檸啡 2008-10-2 05:57:09 PM
依家得返: 瓜子,花生,芝士條,紅蘿蔔乾
tsac_ever 2008-10-2 06:18:37 PM
我比ab木瓜乾既~~~
有時會比飯佢地食~~~
LUI1031 2008-10-11 10:01:13 AM
原帖由 ★呀紫☆ 於 2008-10-1 06:38 PM 發表
好正哦~你隻鼠好好拉~

都係當下小食俾佢地食=]
LUI1031 2008-10-11 10:02:51 AM
原帖由 Tommy123 於 2008-10-1 07:06 PM 發表
小 T 都唔係買好多小食 . . .

有 > 麵包蟲 , 提子乾 , 麥皮 , 玉米 . . .

我係太唔敢買麵包蟲.....:050:
LUI1031 2008-10-11 10:10:43 AM
re:hh0
我唔係太敢買虫..
水果我個d又唔係喧鐘意..唉=[

re: aR婷
都係個日咁岩出糧先買左好多:040:

re:檸啡
係呢..芝士條可以係邊到買到??

re: tsac_ever
飯係生定係熟左個d??
tsac_ever 2008-10-11 01:00:08 PM
原帖由 LUI1031 於 2008-10-11 10:10 AM 發表
re:hh0
我唔係太敢買虫..
水果我個d又唔係喧鐘意..唉=[

re: aR婷
都係個日咁岩出糧先買左好多:040:

re:檸啡
係呢..芝士條可以係邊到買到??

re: tsac_ever
飯係生定係熟左個d??

熟架~~~
我唔知生既比唔比得~~~~~
LUI1031 2008-10-11 10:25:14 PM
原帖由 tsac_ever 於 2008-10-11 01:00 PM 發表

熟架~~~
我唔知生既比唔比得~~~~~

哦!等我又試下先:040:
【細賢】 2008-10-12 12:06:25 AM
你隻鼠鼠有口福啦xD"

咁多野慢慢食都得嚕~
LUI1031 2008-10-18 09:30:02 AM

回復 # 的帖子

係嫁:048: ....哈哈
但仲係覺得未夠:047:
吃不到的蘋果 2008-10-25 09:22:49 AM
生米...不知行不行

熟飯應該不行....因為怕牠們的天性-收野入去!飯是有黏性的....要是不是即食而是收進去.....那頰囊裡的飯要是推不出來..就會發炎@@||||

快速發帖