我每次幫噹噹按摩後,佢都會自己全身清潔一次,清潔十幾廿分鐘先停
到底佢係咪唔鐘意我陣味?
好傷心呀
wesky 2012-6-5 05:03:36 PM
好平常,唔駛太傷心嘅
hkhrachel 2012-6-5 05:43:50 PM
wesky 發表於 2012-6-5 05:03 PM
好平常,唔駛太傷心嘅

多謝你安慰我
小黑與我 2012-6-5 06:02:10 PM 來自手機
我隻小黑又唔會咁喎,不過會好似打冷震咁囉XDD
hkhrachel 2012-6-5 06:17:56 PM
小黑與我 發表於 2012-6-5 06:02 PM

噹噹係打完冷震再沖涼
all_loving_it 2012-6-5 07:52:15 PM
5洗太難過, 好少事, 係某部份兔兔既習慣, 5係因為5鐘意你陣味

兔兔好簡單, 好直接, 如果真係因為5鐘意你陣味, 連按都5會比你按

有部份兔兔連按都5比人按所以你噹噹算好架啦

all_loving_it 2012-6-5 07:52:51 PM
hkhrachel 發表於 2012-6-5 05:43 PM
多謝你安慰我

真係平常事, 5洗難過
all_loving_it 2012-6-5 07:53:38 PM
小黑與我 發表於 2012-6-5 06:02 PM

同侏老板一樣
hkhrachel 2012-6-5 09:43:48 PM
all_loving_it 發表於 2012-6-5 07:52 PM
5洗太難過, 好少事, 係某部份兔兔既習慣, 5係因為5鐘意你陣味

兔兔好簡單, 好直接, 如果真係因為 ...

妳講得好有道理

題外話,妳真係好勁,三隻兔兔都係領養,一隻在垃圾房執,妳對兔地又超好,兔地真幸福
Dylan 2012-6-5 09:59:51 PM
Hahaha 阿b 打完冷震,就會 lam 好耐
all_loving_it 2012-6-5 10:17:18 PM
hkhrachel 發表於 2012-6-5 09:43 PM
妳講得好有道理

題外話,妳真係好勁,三隻兔兔都係領養,一隻在垃圾房執,妳對兔地又超好,兔地真幸福{: ...

講起我幾只兔兔......

佢地都幾慘架

只只領養既時候年紀都5細, 仲係要長期病患, 好慘

長公主差5多4歲, 總理就快5歲, 侏老板係流浪兔 =.="

小填格格一大堆病, 又比人就敢掉係粒垃圾堆入面, 個紙箱仲要又爛又濕, 有個啤酒罐同橙皮, 好陰公

講真, 兔兔一生有幾多年, 一定要對佢地好......

命中註定

佢地幾個對我都好好, 所以我都好幸福
明日媽 2012-6-5 10:30:19 PM
好正常,我之前兩個女都係咁
明日媽 2012-6-6 10:48:24 AM
all_loving_it 發表於 2012-6-5 10:17 PM
講起我幾只兔兔......

佢地都幾慘架

佢地遇到你真係一種福氣

但係點解佢地啲名咁
all_loving_it 2012-6-6 11:58:29 AM
明日媽 發表於 2012-6-6 10:48 AM
佢地遇到你真係一種福氣

但係點解佢地啲名咁

佢地d名禁咩?
明日媽 2012-6-6 12:43:36 PM
all_loving_it 發表於 2012-6-6 11:58 AM
佢地d名禁咩?

咁特別
又公主又格格

快速發帖