絕育後,墨魚丸同灰灰終於可以放埋一齊,灰灰變到溫柔左,有個伴,草又食得慢左, 又無咁悶, 開心

墨魚丸:我同老婆仔開餐LU

一兔一塊唔洗爭

灰灰: 老公仔成日掛住訓

早抖!~
小黑與我 2012-6-9 11:53:36 PM
all_loving_it 發表於 2012-6-9 10:41 PM
你講得好好笑, 笑死我

敢可可有咩反應

呆左喺度幾分鐘無郁過 之後佢真係少左聞小黑patpat
all_loving_it 2012-6-10 01:31:09 AM
小黑與我 發表於 2012-6-9 11:53 PM
呆左喺度幾分鐘無郁過 之後佢真係少左聞小黑patpat

可可無發脾4真難得, 又無走去整返小黑, EQ好高
joycewongws 2012-6-10 02:03:00 AM
好 sweet sweet 呀!!
happyyuki 2012-6-10 03:31:49 AM
丸丸同小灰正式同居, 忌廉賓無行喇
Dylan 2012-6-11 01:50:59 PM
小黑與我 發表於 2012-6-8 06:59 PM
假象黎架小黑試過走埋可可度屙尿落佢個頭,嚇到可可呆左唔郁 ...

蝦兔地
陰公豬
Dylan 2012-6-11 01:57:44 PM
樓主係唔係放養呢?!
小黑與我 2012-6-11 06:53:47 PM
Dylan 發表於 2012-6-11 01:50 PM
蝦兔地
陰公豬

小黑:我係一隻有公主病的高竇兔
candy_ysf 2012-6-12 02:01:13 PM
Dylan 發表於 2012-6-11 01:57 PM
樓主係唔係放養呢?!

放養????
我唔賣仔女架WO
candy_ysf 2012-6-12 02:02:09 PM
happyyuki 發表於 2012-6-10 03:31 AM
丸丸同小灰正式同居, 忌廉賓無行喇

丸丸: 我唔介意多個老婆
candy_ysf 2012-6-12 02:02:59 PM
花芝媽 發表於 2012-6-7 04:34 PM
有冇打算買個大籠比佢呀@@

應該唔會買,佢地鍾意似埋一齊
candy_ysf 2012-6-12 02:03:41 PM
nixie 發表於 2012-6-7 07:08 PM
小灰D色好令>

哈哈 好多人都係咁講~ 不過佢成日D色都唔同
candy_ysf 2012-6-12 02:04:15 PM
明日媽 發表於 2012-6-8 11:13 AM
我覺得換籠會好啲

睇落好似有啲迫

哈哈~ 無錢又無位,不過我會多D放佢地出黎行
candy_ysf 2012-6-12 02:04:51 PM
小黑與我 發表於 2012-6-8 12:44 PM
咁friend 既! 我兩隻兔都絕左育, 不過我唔敢放埋一個籠, 驚佢地會唔啱key最多放出黎一齊玩 ...

你可以試下放假GE時候放佢地一齊觀察一至兩日,無事就OK
candy_ysf 2012-6-12 02:05:13 PM
kwan104kwan 發表於 2012-6-7 08:34 PM
好和諧呀!

我個兩隻隨時打!

你果兩隻係仔定女?
candy_ysf 2012-6-12 02:05:51 PM
KenYau 發表於 2012-6-7 06:11 PM
感情好好

係AR 感情好好
我好鍾意你果張識動GE大頭照,好得意AR

快速發帖