絕育後,墨魚丸同灰灰終於可以放埋一齊,灰灰變到溫柔左,有個伴,草又食得慢左, 又無咁悶, 開心

墨魚丸:我同老婆仔開餐LU

一兔一塊唔洗爭

灰灰: 老公仔成日掛住訓

早抖!~
花芝媽 2012-6-7 04:34:30 PM
有冇打算買個大籠比佢呀@@
yingxbb 2012-6-7 05:41:15 PM
換新屋!!! HAHAHAHAHA~~
羨慕可以咁溫馨~~
貓仔兔 2012-6-7 05:48:00 PM 來自手機
兩公婆,好恩愛呢,不如買間墅俾佢地吖!^^
KenYau 2012-6-7 06:11:27 PM
感情好好
nixie 2012-6-7 07:08:53 PM
小灰D色好令><
kwan104kwan 2012-6-7 08:34:03 PM
好和諧呀!

我個兩隻隨時打!
明日媽 2012-6-8 11:13:06 AM
我覺得換籠會好啲

睇落好似有啲迫
小黑與我 2012-6-8 12:44:30 PM
咁friend 既! 我兩隻兔都絕左育, 不過我唔敢放埋一個籠, 驚佢地會唔啱key最多放出黎一齊玩
all_loving_it 2012-6-8 01:42:23 PM
可以和平共處係好事

不過, 巧似有d迫
all_loving_it 2012-6-8 01:43:45 PM
小黑與我 發表於 2012-6-8 12:44 PM
咁friend 既! 我兩隻兔都絕左育, 不過我唔敢放埋一個籠, 驚佢地會唔啱key最多放出黎一齊玩 ...

睇相小黑同可可好friend
小黑與我 2012-6-8 06:59:10 PM
all_loving_it 發表於 2012-6-8 01:43 PM
睇相小黑同可可好friend

假象黎架小黑試過走埋可可度屙尿落佢個頭,嚇到可可呆左唔郁
all_loving_it 2012-6-9 05:00:41 PM
小黑與我 發表於 2012-6-8 06:59 PM
假象黎架小黑試過走埋可可度屙尿落佢個頭,嚇到可可呆左唔郁 ...

敢都得, 點解禁樣

一定嚇親啦
小黑與我 2012-6-9 09:57:46 PM
all_loving_it 發表於 2012-6-9 05:00 PM
敢都得, 點解禁樣

一定嚇親啦

可可得閒無事就走去聞下小黑個patpat,可能小黑心諗:咁鍾意聞,屙落你個頭度等你慢慢聞
all_loving_it 2012-6-9 10:41:51 PM
小黑與我 發表於 2012-6-9 09:57 PM
可可得閒無事就走去聞下小黑個patpat,可能小黑心諗:咁鍾意聞,屙落你個頭度等你慢慢聞 ...

你講得好好笑, 笑死我

敢可可有咩反應

快速發帖