http://item.taobao.com/item.htm?id=9512729068
Sawb226 2012-6-8 12:14:10 PM
我估係日本城或之類的家居公司應該有
卡卡KaKa`; 2012-6-8 09:44:36 PM
Sawb226 發表於 2012-6-8 12:14 PM
我估係日本城或之類的家居公司應該有

金魚街行到最尾.近花園街有間好細既鋪頭..買呢d網片,但吾平..所以我冇買
KenYau 2012-6-8 09:49:21 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-6-8 09:44 PM
金魚街行到最尾.近花園街有間好細既鋪頭..買呢d網片,但吾平..所以我冇買 ...

我上左淘寶買左2set 不過太重唔寄黎hk

只好叫佢寄番大陸屋企得閒先過去拎
卡卡KaKa`; 2012-6-8 09:55:53 PM
KenYau 發表於 2012-6-8 09:49 PM
我上左淘寶買左2set 不過太重唔寄黎hk

只好叫佢寄番大陸屋企得閒先過去拎 ...

應該吾夠個籠重?太重吾寄..你有冇話+多少少運費?
KenYau 2012-6-8 10:09:59 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-6-8 09:55 PM
應該吾夠個籠重?太重吾寄..你有冇話+多少少運費?

1set 5kg 2set 10kg 寄過黎都好甘阿
卡卡KaKa`; 2012-6-8 10:17:15 PM
KenYau 發表於 2012-6-8 10:09 PM
1set 5kg 2set 10kg 寄過黎都好甘阿

上次我買個籠11kg. $58人仔運費
KenYau 2012-6-8 10:28:59 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-6-8 10:17 PM
上次我買個籠11kg. $58人仔運費

真係咖? 個賣家係邊度
KenYau 2012-6-8 10:31:11 PM
我搵到幾間有賣既都係山東

好難有得平
卡卡KaKa`; 2012-6-8 10:38:22 PM
KenYau 發表於 2012-6-8 10:28 PM
真係咖? 個賣家係邊度

要買淘寶野,搵d廣東/深圳既賣家先會運費平d&大機會寄黎hk.我幫買籠個賣家系冇呢網片賣..可以pm你sd個網比你睇睇..我夜晚落完單..第日就送到黎..不過6點前要屋企有人..如果吾系就要第日先再送黎
KenYau 2012-6-8 10:40:11 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-6-8 10:38 PM
要買淘寶野,搵d廣東/深圳既賣家先會運費平d&大機會寄黎hk.我幫買籠個賣家系冇呢網片賣..可以pm你sd個網比 ...

我知阿 可惜真係搵唔到近既賣家
卡卡KaKa`; 2012-6-8 10:46:27 PM
KenYau 發表於 2012-6-8 10:40 PM
我知阿 可惜真係搵唔到近既賣家

如果真系..唯有系hk買,因為運費真系貴.人仔對返港紙. 系hk買會抵d
愛糖糖 2012-6-15 07:02:34 PM
我都想上淘寶買
但會五會五安全?
all_loving_it 2012-6-15 09:16:25 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-6-8 10:38 PM
要買淘寶野,搵d廣東/深圳既賣家先會運費平d&大機會寄黎hk.我幫買籠個賣家系冇呢網片賣..可以pm你sd個網比 ...

5一定架, 樓主套野, 我之前一次買左4套, 都係山東, 寄去廣州再轉寄香港, 1共20公斤廣州寄香港都只係$110之麻, 如果只係10公斤就$60, 平過自己返大陸去拎

快速發帖