絕完育!

anson 發表於 2012-06-26 11:10|只看該作者|倒序瀏覽|打印
手術好成功,馬醫生好細心,兔兔返到屋企好似好暈咁周圍撞,好心痛,抖咗一個鐘到終於肯食草,個一刻真係開心到彈起.之後幫佢除了頭罩更加狂食,仲有正常屎尿,成晚睇住佢唔比佢咬傷口,不過佢都無咬過,半夜已好似無事發生過咁,又跑來跑去,中槍咁訓覺...到幾二日,打開籠已急不及待地走出來,所有野正常晒,我個心安樂晒...........姑娘琴日下午再打來問炭頭情況,真係好窩心,多謝dr.ma!但炭頭耳朵啲毛毛唔知幾時才可以生番呢....
Admin 2012-6-26 01:18:10 PM
咁快康復真係好 ^^
hkhrachel 2012-6-26 01:48:22 PM
我家噹噹就快要desex,之前的兔兔是Dr Tiger做的,也是第二天一切正常,而家都諗緊搵返Dr Tiger定搵Dr Ma好~~~
freeling820 2012-6-26 01:49:29 PM
GOOD BOY!!!
炭頭好叻叻呀!咁快好番
all_loving_it 2012-6-26 07:01:39 PM
係呀, 你搵個對兔兔做絕育有足夠經驗既醫生好重要, 因為兔兔好多方面都有別其它小動物, Dr. Ma既名聱一向都5錯

我一直都係搵開Dr. Tiger, 不過, 之前有次兔兔5舒服, 撞岩Dr. Tiger太多人睇, 好難約, 所以嘗試去睇Dr. Ma, 感覺幾細心!

兔兔有你既愛鍚同細心照顧, 一定會無事!

希望你同炭頭都會開開心心, 健健康康過每1日!
kwan104kwan 2012-6-26 07:04:02 PM
恭喜晒!

all_loving_it 2012-6-26 07:04:44 PM
hkhrachel 發表於 2012-6-26 01:48 PM
我家噹噹就快要desex,之前的兔兔是Dr Tiger做的,也是第二天一切正常,而家都諗緊搵返Dr Tiger定搵Dr Ma好 ...

其實DR. MA同DR. TIGER都幾好, 我一向就搵開DR. TIGER

不過, 有對兔兔足夠既醫學同手術經驗既醫生就可以

我相信噹噹一定會同你之前既兔兔一樣禁叻, 好快回覆正常, 健健康康 肥肥白白
anson 2012-6-27 11:04:38 AM
多謝各位...醫生開咗7日葯,係咪要食晒,因為炭頭又唔肯食草粉,又唔肯食葯,呢兩日餵葯簡直係搏鬥,次次攪完成個鐘,仲發脾氣唔睬我...

快速發帖