1P 幣
我想幫阿B轉個大d嘅籠
唔知咩籠好!!!
可唔可以sd d 圖比我睇下
有咩籠岩佢 thx!!!
siutung 2012-7-7 09:43:32 PM
all_loving_it 發表於 2012-7-7 08:59 PM
你用邊款圍欄?

你兔兔識去廁所, 你可以買個大狗籠比佢用

咩兔籠會好d??
all_loving_it 2012-7-7 09:46:07 PM
siutung 發表於 2012-7-7 09:43 PM
咩兔籠會好d??

你5係話已經要左人地個籠咩.......
siutung 2012-7-7 09:55:54 PM
all_loving_it 發表於 2012-7-7 09:46 PM
你5係話已經要左人地個籠咩.......

我可以等佢大d就轉過個籠比佢
all_loving_it 2012-7-7 09:58:25 PM
siutung 發表於 2012-7-7 09:55 PM

可以買個平底狗籠, 有個日本牌子IRIS都好好, 佢地都有出圍欄

你到時可以去賣狗用品店都睇下, 紅蘿白都有
all_loving_it 2012-7-7 10:04:24 PM
siutung 發表於 2012-7-7 09:55 PM

有套圍欄都幾好, 夠大夠高, 如果你兔兔識去廁所可以考慮下 :

兔兔識去廁所, 你就可以放膠墊/布墊 (或之前我提過既床墊係底), 就得啦

而且依款圍欄佢地有門可以開關, 好方便

貓仔兔 2012-7-16 10:02:10 PM 來自手機
all_loving_it 發表於 2012-7-7 08:59 PM
你用邊款圍欄?

你兔兔識去廁所, 你可以買個大狗籠比佢用

我用最普通嗰隻,你介紹嗰隻都好靚,不過我想要更大範圍呢,而家諗自己整!^^
nixie 2012-7-21 03:01:40 AM

我依家用緊呢個~     個籠唔細架...係佢個設計令睇落似好細  规格:(正面寬)758*(側面寬)610*(高)795mm  
http://cherryyang0927.pixnet.net/blog/post/29293599 個blog唔係我既-v-   佢個介紹幾詳細

我兩隻兔兔幾like呢個籠  因為下層係好似地洞咁 岩兔兔既習性   佢地訓晏教既時候多數會係下層 驚既時候又會入去~   而且個廁所仲包保唔會唔夠大...唔會有all出界既問題

而上層我就拎膠片圍住 防止佢嘖尿   好似下圖我個舊籠咁

快速發帖