1P 幣
兔兔企階轉地,雲石手仔成日都會sin開好似企唔穩咁,係咪唔正常?有冇問題gar?
有時平底籠佢都會sin手
wesky 2012-7-31 09:38:31 AM
可能未習慣平滑地面,兔手兔腳底都係毛,地面又滑,磨擦力少,自然sin
如果係無咁滑嘅地方唔sin就無問題
阿蚊 2012-7-31 10:45:39 AM
通常幼兔返到新屋企,都係未掌握到點企滑面地先穩陣。
佢行多啲就會慢慢學識。
如果你舖條毛巾係地下佢應該就會可以行得穩陣
Sylvie_Law 2012-7-31 12:50:05 PM
佢行得好穩有時跑得快得濟會飄移。
係企唔穩
all_loving_it 2012-7-31 10:45:51 PM
你兔兔幾大?  同埋你提及SIN手係點SIN?

可以既話最好拍段片, 你就敢講好難衡量
DomDomPig 2012-8-1 12:08:11 AM
我卒卒起膠板同地磚上面企,手腳都會sin開的,應該係太跣既姐,唔洗擔心
Sylvie_Law 2012-8-1 12:32:40 AM
all_loving_it 發表於 2012-7-31 10:45 PM
你兔兔幾大?  同埋你提及SIN手係點SIN?

可以既話最好拍段片, 你就敢講好難衡量 ...

佢3個幾月la~
即係企gei時候企企下手仔會大字形咁sin開係腳仔冇sin。
企毛巾,sofa果d又冇呢d問題,係階專,雲石同平底籠先會咁。

搭單一問,佢有時冇人同佢玩冇la la fing頭好似好開心果種fing頭係咪都係正常?(我覺得有少少似抽筋)
只係試過一次應該諗到d開心野fing完頭衝入房原來係為左捐lone
all_loving_it 2012-8-1 10:12:26 PM
Sylvie_Law 發表於 2012-8-1 12:32 AM
佢3個幾月la~
即係企gei時候企企下手仔會大字形咁sin開係腳仔冇sin。
企毛巾,sofa果d又冇呢d問題,係階專 ...

因為你兔兔年紀仲細, 而且5習慣企較平滑既地方, 所以先會有前腳sin開既情況, 再大個d同習慣左, 掌握到就會好好多, 5洗太擔心

兔兔有時就算5係玩, 都會fing頭, 5洗太擔心
Sylvie_Law 2012-8-3 12:02:25 AM
原來係咁, 等我仲擔心佢係咪有事tim

快速發帖