dorisliu520 2012-8-3 04:25:24 PM
       stop animal testing please, they dun have to suffer!!!!
why human are so selfish????????????
all_loving_it 2012-8-3 10:38:04 PM
生命何價?

任意胡亂去殘害動物的生命,

令他們受到這樣的折磨和傷害,

是會受到應有的報應,

得到該有的懲罰,

依個世界係有天理,

有因果報應,

人5係為所欲為
DomDomPig 2012-8-4 01:06:51 AM
我尋日睇生果日報,都即時留言:
小喇叭!
D 測試真係無聊又變態!
卸妝油滴眼? 人類會即時洗眼囉, 唔通等D油起隻眼度浪浪下咩?
搵面霜搽傷口? 癲架, 兔仔皮膚傷口邊Q同人類呀?
搵隻兔仔食唇膏填滿個肚做乜Q呀? 我地唔會食唇糕落肚囉!
我覺得佢D測試似培育細菌核彈多D囉, 正一趴街黎架!!!!
all_loving_it 2012-8-4 02:30:45 AM
DomDomPig 發表於 2012-8-4 01:06 AM
小喇叭!

因為依D人會認為兔兔皮膚同器官好敏感, 如果用佢地黎測試用左, 食左都無問題, 無出事, 認為人用左都會無事囉

絕大部份人會認為動物比人用黎測試, 比人食, 做制品係理所當然, 亦為認為好平常, 但事實真係敢樣?  佢地只係漠視生命

所以, 我從來都5用真皮, 亦5用依D爛鬼野, 自我懂事以來亦絕5會食燕窩, 蜂蜜, 魚翅同肉食囉

佢地既存在, 并5係為左比人類利用, 殘害, 凌虐同折磨

人太恐怖啦
wendy 2012-8-4 10:25:43 AM
DomDomPig 發表於 2012-8-4 01:06 AM
小喇叭!

好得人驚呀,我唔敢睇呀!
唔係下話!?佢o地唔係諗住卸妝油當眼藥水?洗頭時洗頭水唔小心流少少入眼都即刻用水沖啦,點會滴眼做實驗咁無人道!
近幾年都叫人係食o野前要抹o左d唇膏,盡量減少食落肚o既份量。另外又有傳如果大肚婆最好用少d,食太多落肚驚對胎兒唔係咁好(呢個係聽番o黎)。就算唔係即時有害,又有顏料、又係由化學藥物溝成,又點會白痴到比兔仔食
想證明對人體有害,noway,搽少d,甚至唔用咪唔使害o左班小動物囉!
人類o既借慧,唔通只係識得用o黎虐待d小動物?
令到佢o地受盡不必要o既痛苦,實驗完畢就「人道毀滅」佢o地,跟住來個禱告多謝佢o地「為人類獻上生命」「令人類得益」,望佢o地早登極樂~~~~~
DomDomPig 2012-8-4 11:21:42 PM
wendy 發表於 2012-8-4 10:25 AM
好得人驚呀,我唔敢睇呀!
唔係下話!?佢o地唔係諗住卸妝油當眼藥水?洗頭時洗頭水唔小心流少少入眼都即 ...

係呀,你唔好睇果段新聞啦,睇完心都嗡呀,好鬼變態,落手果個一d人性都冇。我黑心d,果班人遲早反被折磨死,哼!
fluffy 2012-12-16 01:03:23 PM
好憎d人 傷害小動物

快速發帖