1P 幣
鼠鼠小呠星期六半夜發哂脾氣咁咬籠, 我去睇佢又見佢冇特別野 又唔係冇野食 只係好炆咁我就冇理佢番番去訓

第朝起身佢都同平時冇乜分別係度訓教, 同佢沖涼佢都係沖涼兜訓左, 但之前都有試過, 又冇為意, 但到夜晚佢都仲係好眼訓好攰咁 (*發現佢近排食量細左)

到琴日日頭見佢完全冇食瓜子淨係食哂D蔬果+聞到爛屎味都估到佢係肚仔痛, 於是就比多D蔬果糧佢同比止痾藥佢食, 但都未有好轉

今朝佢又發哂脾氣好炆好炆咁喇 點先幫到佢??

小呠到9月就2歲喇.......都心中有數.....但都係唔知點反應好

小呠係咪就死喇? 我已經book左珍禽異獸睇醫生, 佢地話最快都要3點...大家有冇意見可以比我??如果小呠真係死左應該點處置呢
amy_baby 2012-8-14 12:48:57 PM
我BOOK醫生既時候冇指名話要tiger, 會唔會比左好差既醫生我??
wesky 2012-8-14 12:49:44 PM
希望趕得切睇醫生
止痾水係無用架,有病一定要睇醫生
amy_baby 2012-8-14 12:54:07 PM
佢之前都試過一次都好得番嫁 但我想問珍禽異獸入面既醫生係咪個個都OK??因為我BOOK既時候忘記左指定要Tiger
wesky 2012-8-14 02:20:56 PM
我都答你唔到,未睇過大圍
有醫生睇左先算,即日睇無咩選擇
amy_baby 2012-8-14 02:33:48 PM
唔該哂你呀!!而家去睇了!!保佑鼠鼠平安呀><
amy_baby 2012-8-14 08:46:40 PM
睇左醫生喇...佢話小呠病得好嚴重...佢太細都睇唔到佢有咩事但唔係同肚仔有問題都唔係感染..應該係個腦入面出事

小呠暴瘦左好多呀...醫生話佢嚴重唔夠重....比左草粉我, 但小呠唔肯食呀...捉住佢都只係掙扎扭黎扭去...點算呀
J.Milner 2012-8-17 11:26:41 AM
amy_baby 發表於 2012-8-14 08:46 PM
睇左醫生喇...佢話小呠病得好嚴重...佢太細都睇唔到佢有咩事但唔係同肚仔有問題都唔係感染..應該係個腦入面 ...

強迫佢食, 搵多一個人幫你
一個捉住佢一個餵比佢
無營養好快頂唔順

快速發帖