家有四兔!最開心係佢地健健康康,開開心心。很滿足!

相很好,請見諒!

四隻性格各異,
拖肥好鍾意人抱俾人摸,但對其他兔仔兇狠非常!打到死!
古力冷漠到死!成日哩埋,埋去佢成日咕人,但最敏捷!
烏冬好活潑,成日行過黎爬你抓你引你玩,但又唔鍾意人抱!
喳咋好乖,摸佢抱佢都唔郁,好斯文,D仔撩作打交佢一D都唔理。不過鍾意咬我媽媽XD。

四隻都鍾意經過人地個籠食人地突左出黎D草。。係味隔離草香呢?
三隻仔,兩隻想打個囡囡,一隻就當囡囡冇到。。。唉 。。還好四隻做晒絕育,冇咁火。。

囡囡返左黎3,4日。以後會愈來愈多相了!

眼大大,可愛的拖肥!

嗲爆~

為食~

我很會彈琴的唷!

還是這樣彈比較爽!

左看看,右看看~

嘿~成功!

威猛過人的烏冬!

造型好重要!改變下髮型,改變下心情

帶我去嘛!

皇帝凳~

保護色~你睇我唔到!

生病時~就變了垂耳兔,吊了兩日鹽水呀陰公。(是我的荷包吧==“)

敏捷的古力

躲貓貓?

不是喇!樓上裝修~嚇死人家嘛!

我也會豬豬睡

咕~咕~咕~唔好行埋黎~

我對鏡頭可是很敏感的!你~不要偷怕!

新兔女喳咋~

剛做了手術,之前個主人唔理佢,先又污糟又有腳蒼,幫佢揸藥中~

all_loving_it 2012-9-2 10:29:30 PM
願你一家大細都永遠開開心心, 健康幸福
DomDomPig 2012-9-2 11:58:09 PM
嘩,好開心呀,你d兔兔好可愛,我鍾意拖肥
烏冬好型,好有江湖味,哈哈
古力咁勁既?爬到上梳化頂?
喳咋個樣真係好乖豬喎
小黑與我 2012-9-3 12:03:50 AM
烏冬勁有型呀

我鍾意古力,我對黑白色嘅兔非常有情意結
WingBe 2012-9-3 01:43:44 AM
古力好過癮應該幾好玩

烏冬同我B仔好似...

原來B仔D毛色甘COMMON
yingxbb 2012-9-3 12:13:12 PM
願一家四口都要健健康康成長~~~
躲貓貓個張好好笑....真係好搞笑...HAHAHAHA~~笑死我啦~~~!
kwan104kwan 2012-9-4 12:13:10 AM
好熱鬧呀!

四隻都可以一齊相處…

勁呀!
Adriannelcy 2012-9-4 09:23:06 PM
all_loving_it : 多謝你!!!

DomDomPig  :拖肥係最受歡迎既XD 。。可能因為隻色

小黑與我  :古力好令嫁 。。頭上S型的白色,胸前一片三角型圍巾似的白毛,再加四腳都白色。。好令!!

WingBe  :古力好怕生。。應該說獨行俠。。唔鍾意同人玩。。但又好乖 。。唔打交!!

yingxbb  :古力其實好可愛好上鏡!!

kwan104kwan  :傻啦 。。係逐隻放出黎 。。一齊出黎會打生打死!
siutung 2012-9-5 12:07:39 AM
4隻都好可愛

快速發帖