1P 幣
我而家用緊Alice 卡特奥除臭紙粒 (但係好貴= = 我想搵隻平d)同Carefresh Natural
Small Animal Bedding小動物再造紙好d定係Breeder Celect Cat Litter好d??
siutung 2012-9-10 01:38:35 AM
我想參考下各位兔友嘅墊料
WingBe 2012-9-10 02:18:04 AM
Breeder Celect Cat Litter係咪即et貓做logo果隻?10Lite99蚊

如果係既話..吸濕幾好..我倒1個底盤既紙砂落廁所都沖走哂完全無問題.無塞廁

但b仔會整開d紙砂俾個位自己訓..證明係好5舒服!有時用腳挖彈到籠出面

Care fresh 宜家都用緊..吸濕都5差..又soft..腳仔舒服..不過未試過倒落廁所..

但我建議就用白色果隻好d..可以睇到尿色..

兔協50Lite都係131蚊(member價)
靜妍媽 2012-9-10 09:01:36 AM
廁所我用緊ono木粒,平靚正!
$100 10kg
冬天我會用carefresh白色果隻,夏天冇鋪墊料,怕佢熱。
siutung 2012-9-10 11:08:27 AM
WingBe 發表於 2012-9-10 02:18 AM
Breeder Celect Cat Litter係咪即et貓做logo果隻?10Lite99蚊

如果係既話..吸濕幾好..我倒1個底盤既紙砂落 ...

我紙砂放係阿B個廁所到 而Care fresh就放係底盤到
siutung 2012-9-10 11:10:28 AM
靜妍媽 發表於 2012-9-10 09:01 AM
廁所我用緊ono木粒,平靚正!
$100 10kg
冬天我會用carefresh白色果隻,夏天冇鋪墊料,怕佢熱。 ...

因為木粒會變沙我唔係太中意
hh0 2012-9-10 12:38:11 PM
我e+都係用木粒,  以前過用紙粒果陣係用Breeder Celect , 紙砂中算唔錯既
ccychoy 2012-9-10 07:30:38 PM
Breeder Celect Cat Litter大粒d,吸多d
兔兔如果未識去wc可以無甘容飛出籠
同小動物再造紙無大分別
siutung 2012-9-10 10:43:47 PM
hh0 發表於 2012-9-10 12:38 PM
我e+都係用木粒,  以前過用紙粒果陣係用Breeder Celect , 紙砂中算唔錯既

我中意紙砂多d 木粒唔係唔好不過我有時會放多左
siutung 2012-9-10 10:44:13 PM
ccychoy 發表於 2012-9-10 07:30 PM
Breeder Celect Cat Litter大粒d,吸多d
兔兔如果未識去wc可以無甘容飛出籠
同小動物再造紙無大分別 ...

我都係放係佢個wc到

快速發帖