1P 幣
我隻兔兔唔知咩事,呢排晚晚二三點就跳上我張床唔知玩定訓~~晚晚都俾佢嘈醒~~
花芝媽 2012-9-13 10:22:22 PM
兔仔係夜間活動.. 可能上黎睇下有咩玩XDDD
我隻兔有時都會跳上床望住我...  有時又會踩上黎我個肚到   有時又會挖個枕頭=  =
有次我遲左起身...  發緊夢.. 係夢入面不停有野整住我..  頂唔順醒左   
一張開眼..  差少少就可以錫到個衰妹...  原來個衰妹D毛不停撩住我塊面-.-
23054485 2012-9-13 10:55:07 PM
哈...但我見住佢"LAM"個枕頭,轉頭我摸下個枕頭,勁濕~`~口水~~
beebeerabbit 2012-9-14 12:04:03 AM
我的兔兔都好鐘意跳上張床嫁~ 明明張床係勁高....
WingBe 2012-9-14 01:52:21 AM
你地d兔兔跳到甘高既...

不過我果隻唔俾自由行..

所以見識唔到....
yancyan520 2012-9-14 07:17:37 PM
放兔兔周圍走咪咬壞晒o的電線囉....
花芝媽 2012-9-14 08:00:31 PM
電線都放哂去高空
connieng 2012-9-14 08:19:11 PM
未來得切放上高空, 我隻兔兔已經咬碎哂我家的電話、上網線同墻紙lu~~
23054485 2012-9-14 09:36:44 PM
你地既兔兔係咪24小時自由行架??
DomDomPig 2012-9-15 03:05:42 AM
花芝媽 發表於 2012-9-13 10:22 PM
兔仔係夜間活動.. 可能上黎睇下有咩玩XDDD
我隻兔有時都會跳上床望住我...  有時又會踩上黎我個肚到   有 ...

可愛到爆囉,你d兔兔好有靈性呀
DomDomPig 2012-9-15 03:07:26 AM
我每晚放兔兔出黎行2-3個鐘架咋。
我覺得你地放養好勁呀,兔兔又聽話唔會咬野。
Sylvie_Law 2012-9-15 11:16:51 AM
我兔兔都會咁,佢好鐘意玩被掘枕頭,我已經比佢訓練到佢o係我身上走黎走去都訓得著。
不過最麻煩係要晚晚包住個頭訓,佢太鐘意食我d頭髮。。。
23054485 2012-9-15 11:36:48 AM
Sylvie_Law 發表於 2012-9-15 11:16 AM
我兔兔都會咁,佢好鐘意玩被掘枕頭,我已經比佢訓練到佢o係我身上走黎走去都訓得著。
不過最麻煩係要晚晚包 ...

我發覺佢都有食我頭髮,點解既~~?
23054485 2012-9-15 11:41:10 AM
但夜晚你地唔驚兔兔係床度"便便"咩,佢跳上張床一陣我就會"踢"佢番落去XD~~
Sylvie_Law 2012-9-15 12:07:50 PM
23054485 發表於 2012-9-15 11:41 AM
但夜晚你地唔驚兔兔係床度"便便"咩,佢跳上張床一陣我就會"踢"佢番落去XD~~ ...

我諗佢地太鐘意食一條條gei野.....orz

我訓得太晏佢會o係床便便,比佢激死。

快速發帖