我兩隻兔兔出黎玩時, 有時會趴喺地下休息
我發現佢地兩隻趴低時, 當個身已經貼住地,
手手腳腳都伸晒出黎嗰陣, 佢地個頭會向後仰一下,
有d 似打egg 咁(但佢又無發出任何聲), 之後又唔會再係咁架喎
淨係一瞓低嗰下先會有一下呢個動作
其實係咪病黎架.......?? 因為佢兩隻都係咁, 我諗返又覺得佢地以前無咁樣架喎
yingxbb 2012-9-24 03:42:09 PM
我大仔都有向後伸一下...
但唔覺佢有咩問題...似係佢自己舒服先伸下...-.-!
小黑與我 2012-9-24 03:50:36 PM 來自手機
yingxbb 發表於 2012-9-24 03:42 PM
我大仔都有向後伸一下...
但唔覺佢有咩問題...似係佢自己舒服先伸下...-.-!

難道係我想太多。。TOT
因為之前一隻係咁,過左一排就兩隻都係
我以為係傳染左。。。= =
WingBe 2012-9-24 05:26:18 PM
系米好似大爺甘咆哮AH??
小黑與我 2012-9-24 05:34:15 PM 來自手機
WingBe 發表於 2012-9-24 05:26 PM
系米好似大爺甘咆哮AH??

佢又無咆哮喎~~ 淨係個頭向後chok左一下
siutung 2012-9-24 07:00:31 PM
小黑與我 發表於 2012-9-24 05:34 PM
佢又無咆哮喎~~ 淨係個頭向後chok左一下

阿b都會咁
小黑與我 2012-9-24 07:03:59 PM
siutung 發表於 2012-9-24 07:00 PM
阿b都會咁

咁睇黎即係無問題
siutung 2012-9-24 08:09:50 PM
小黑與我 發表於 2012-9-24 07:03 PM
咁睇黎即係無問題

唔洗擔心
貓仔兔 2012-9-24 10:46:53 PM 來自手機
我估係中眼瞓@@
all_loving_it 2012-9-25 01:05:52 AM
有部份兔兔既習慣, 就好似洗面前fing下前腳既動作而已, 無咩事, 吾洗擔心

總理同侏腳薑都會

快速發帖