1P 幣
如題...thanks..

23054485 2012-9-24 09:44:52 PM
http://www.hkrabbit.org/knowledge7_ch.php
花芝媽 2012-9-24 11:47:50 PM
y新黎既兔仔最好帶比醫生身體檢查一下先..  人類BB都會啦  何妨兔仔呢
yingxbb 2012-9-25 02:07:12 PM
有時表面睇唔到...
我自己會選擇定期body check...
自己都放心d丫ma~~
yancyan520 2012-9-25 05:31:16 PM
兔兔邊間BODY CHECK好??同埋貴唔貴架???年年都要???
雪比ma 2012-9-25 08:32:19 PM
最近其中一個朋友黎左屋企,佢有d感mo,
事後兔兔依家好似輕左,但食野同其他方面無問題.. 我應該帶佢去睇下獸醫定點?有d朋友話肯食野就應該無問題.. 但係始終有d擔心.. 想問下兔友..獸醫屯門維多利得唔得? 邊個醫生好d, 大約幾錢到?
freeling820 2012-9-25 09:24:20 PM
yancyan520 發表於 2012-9-25 05:31 PM
兔兔邊間BODY CHECK好??同埋貴唔貴架???年年都要???

我MO仔喺九龍動物醫院DR.MA做BODY CHECK
好似二百幾蚊左右...
siutung 2012-9-25 09:37:09 PM
我聽人講你間學校養兔兔d人都會同兔兔沖涼 係唔係真嫁>?
beebeerabbit 2012-9-26 12:09:21 AM
yancyan520 發表於 2012-9-25 05:31 PM

我係DR MA度做都係250蚊一隻.
yancyan520 2012-9-26 11:36:40 AM
唔該晒丫...等我搵日BOOK BODY CHECK先
baobaoma 2012-9-30 04:17:03 PM
我執到隻兔仔隻眼發炎,寵物店介紹我睇dr ma,點知佢booking full到十月中,就去左維多利,睇眼連body check $5xx
WingBe 2012-9-30 04:49:21 PM
尋晚B仔突然連續扯哮左5下...
隔5分鍾又再扯左2下.....
不過今朝無事...甘需5需要睇醫生??

快速發帖