自由行中既茶茶
買左第2日...好彩呢2日係紅日...放假..有時間去教佢係廁所vv...

由於佢係自由行兔兔...成日係我張床我間房度4圍柯....但經過我呢個兔奴每半個鐘就走去汁屎放係佢廁所度...而家我張床我間房都見唔到再有屎尿既出現喇,,..,1過希望唔好只係站時性啦...

siutung 2012-10-3 01:20:21 AM
阿B教左一陣就識 佢好叻叻 所以個日比左D零食佢食
手紫紫 2012-10-3 01:22:15 AM
siutung 發表於 2012-10-3 01:20 AM
阿B教左一陣就識 佢好叻叻 所以個日比左D零食佢食

我都有比零食佢....XD
但佢好衰...ONLY有零食先肯理下我~
WingBe 2012-10-3 12:51:18 PM
哈哈..新環境要探險嘛...
通常兔兔養成左習慣..你唔去改變..佢都唔會轉...
beebeerabbit 2012-10-3 02:49:23 PM
加油呀~~
手紫紫 2012-10-3 08:18:31 PM
WingBe 發表於 2012-10-3 12:51 PM
哈哈..新環境要探險嘛...
通常兔兔養成左習慣..你唔去改變..佢都唔會轉...

佢真係好八卦...係咁4圍走...但只係係我間房....
WingBe 2012-10-4 12:41:06 AM
手紫紫 發表於 2012-10-3 08:18 PM
佢真係好八卦...係咁4圍走...但只係係我間房....

郁多D好事尼....

唔郁好易變肥兔
手紫紫 2012-10-4 01:30:44 AM
WingBe 發表於 2012-10-4 12:41 AM
郁多D好事尼....

唔郁好易變肥兔

肥D可愛D嘛....佢而家冇咩肉~
手紫紫 2012-10-4 01:31:57 AM
beebeerabbit 發表於 2012-10-3 02:49 PM
加油呀~~

我已經比佢玩到我成隻野咁...成日尼係條(拿)到....唔彩我...
WingBe 2012-10-4 02:39:39 PM
手紫紫 發表於 2012-10-4 01:31 AM
我已經比佢玩到我成隻野咁...成日尼係條(拿)到....唔彩我...

努力a...haha..我都想盡辦法令b仔多肉d

你有無餵糧前叫下佢名..用手遂粒餵..

哩個都係增加交流好方法
手紫紫 2012-10-4 05:37:14 PM
WingBe 發表於 2012-10-4 02:39 PM
努力a...haha..我都想盡辦法令b仔多肉d

你有無餵糧前叫下佢名..用手遂粒餵..

有丫...我比野佢食果陣有叫佢名...但係佢食完野就一支箾咁坎左去唔理我...之後我叫佢出泥..佢就好似同我斗力咁...
WingBe 2012-10-4 07:28:05 PM
手紫紫 發表於 2012-10-4 05:37 PM
有丫...我比野佢食果陣有叫佢名...但係佢食完野就一支箾咁坎左去唔理我...之後我叫佢出泥..佢就好似同我 ...

換你主動D囉...坐系佢面前..摸下頭仔傾下計....
慢慢就慣咖啦佢....
手紫紫 2012-10-4 08:32:59 PM
WingBe 發表於 2012-10-4 07:28 PM
換你主動D囉...坐系佢面前..摸下頭仔傾下計....
慢慢就慣咖啦佢....

有丫....今日佢發我皮氣...係咁DUM地....因為我唔想佢下下出泥都唔郁尼係櫃(拿)度...咁我咪搵野頂偽條拿囉..之後佢一出泥見到條拿入唔到就發皮氣咕咕聲...又DUM地...最後因為怕左佢..SO比返條拿佢..
WingBe 2012-10-4 08:44:28 PM
手紫紫 發表於 2012-10-4 08:32 PM
有丫....今日佢發我皮氣...係咁DUM地....因為我唔想佢下下出泥都唔郁尼係櫃(拿)度...咁我咪搵野頂偽條拿 ...

hahaha..正宗兔奴
甘你自己執生..小心佢系入面CC VV
手紫紫 2012-10-4 09:31:14 PM
WingBe 發表於 2012-10-4 08:44 PM
hahaha..正宗兔奴
甘你自己執生..小心佢系入面CC VV

哈哈...咁佢又冇...佢發我皮氣之彼我扮嬲佢....而家佢係咁撩我玩~

快速發帖