1P 幣
我估...可能我的兔兔bb有聽力問題 如果唔係的話,
點解我爸爸用吸塵機吸塵 o甘大聲... 兔兔竟然一d都唔驚~
就算係水滾時 個水煲果d高頻響聲... 兔兔照樣若無其事~
我超擔心

beebeerabbit 2012-10-8 03:58:07 PM
有冇帶兔兔去Body Check ar?
花芝媽 2012-10-8 06:36:20 PM
但你叫佢同埋開食物盒個陣佢有冇馬上標出黎呀...  有既話耳仔表示無問題呀..  我2隻兔仔細個都唔怕吸塵機D聲
奶茶媽 2012-10-8 06:55:45 PM
我隻兔都唔怕呢d野的
你叫佢佢有冇反應呀
ccychoy 2012-10-8 07:28:00 PM
我隻兔都唔怕
行雷勁大聲都照訓
小黑與我 2012-10-8 08:13:40 PM
我兩隻兔兔都唔驚吸塵機架
一路吸佢地仲中槍瞓
yinyin19940 2012-10-9 12:04:12 AM
qq驚到暱埋
yingxbb 2012-10-9 09:52:44 AM
ManMan頭幾次都驚~~~
到到而家吸....佢都仲出黎4圍玩....=.=!!
LokLok就1向都唔驚=="
WingBe 2012-10-9 08:06:56 PM
yingxbb 發表於 2012-10-9 09:52 AM
ManMan頭幾次都驚~~~
到到而家吸....佢都仲出黎4圍玩....=.=!!
LokLok就1向都唔驚==" ...

佢地會習慣咖???

我到宜家都會搬走佢先吸塵
Suzanne 2012-10-9 10:21:18 PM
我隻兔都係咁, 唔怕吸塵機又唔怕附近鑽地聲,反正就中鎗睡。佢聽到我叫佢個名識有反應就OK
yingxbb 2012-10-10 06:03:19 PM
WingBe 發表於 2012-10-9 08:06 PM
佢地會習慣咖???

我到宜家都會搬走佢先吸塵

以前我1開..佢就即刻走返籠....呢LEE埋咁..
而家...我1開...佢繼續係出面跑同跳-.-"
我會嚴佢阻住我吸塵...HAHAHA~
WingBe 2012-10-10 06:38:03 PM
我成日好驚嚇親佢...咩都唔敢做...
之後B仔成日都恰我...抱親就咕....再唔系大大力跑走整花我對腳
all_loving_it 2012-10-10 08:36:43 PM
兔兔吾一定會驚架, 只只兔兔吾同

好似有D兔兔好驚狗, 聽到狗吠聲可以驚一日, 但有D兔兔完全吾驚, 就系同一個道理

你嘗試叫下佢個名同開食物盒, 食物袋有無反應?  有既話, 就吾需要太擔心

另外, 你打算同兔兔做BODY CHECK既話, 你可以順便同佢CHECK埋
P.Rim 2012-10-22 03:01:19 PM
我隻兔仔就有時會驚有時吾驚,好好笑
有時開吸塵機佢仲會大教訓...但係有時就會喱埋一角..

真係好睇你隻兔仔適吾適應.
如果適應左,吾郁都吾出奇

快速發帖