Oxbow Timothy Grass Hay 25lbs $449
Momi 1st Timothy Hay 22lbs $388
Momi 2st Timothy Hay 22lbs $388
APD Timothy High Fiber 1st 5lbs $255
APD Timothy Gold Hay 2nd 5lbs $247

WHATSAPP登記姓名電話及地址→
訂貨→完成訂貨後,司機將會送到府上→
把款項交給司機→交易完成

優惠期只做到10月21

WHATSAPP : 97830112

注意事項:
1. 優惠期間不能使用信用卡或PayPal付款。
2.《Rabbit Brand》保留更改及修訂本次銷售活動的權利,而不需要作出任何預先的通知。
3. 如果有任何爭議,《Rabbit Brand》保留最終的決定權。
4. 因為香港圍村地方大,所以司機會送到村口,要麻煩容人親自到村口取貨。
5. 如果送貨地址是無電梯的唐樓,司機只會送貨到3樓,之後每一層加收服務費$10。
chinggg 2012-10-13 11:35:03 PM
咁正價係幾多咖?因為屋企岩岩買左箱草先睇到.或者可唔可以比左錢下個月先要?thank uou
小賢者R 2012-10-14 12:01:52 PM
chinggg 發表於 2012-10-13 11:35 PM
咁正價係幾多咖?因為屋企岩岩買左箱草先睇到.或者可唔可以比左錢下個月先要?thank uou ...

你想要邊隻草??
小賢者R 2012-10-14 01:17:04 PM
最後今日同聽日咋~!!
小賢者R 2012-10-18 02:38:17 PM
momi 下星期加價啦~!!
小賢者R 2012-10-21 02:24:38 PM
優惠最後今天~!!
chinggg 2012-10-29 10:09:54 PM
Oxbow t草
小賢者R 2012-11-3 01:08:07 PM
chinggg 發表於 2012-10-29 10:09 PM
Oxbow t草

唔好意思呀,咁遲先覆你,
原本個優惠過左啦,不過因為我遲左應你,
如果你想要既,我可以比番個優惠你,
先比OXBOX T草個【原價】你睇睇先~

15oz $42 = $37
40oz $83 = $73

90oz $153 = $135

9lbs $236 = $208

25lbs $510 = $449

以上係舊價
而家市面上都加哂價,,我地一陣都會加,

不過如果你有興趣,,可以 計你 紅色 個價錢 ^~^

有需要 請即時 WHTSAPP我 97830112 打電話比我都可以 多謝你 ^~^
siutung 2012-11-4 12:44:55 AM
小賢者R 發表於 2012-11-3 01:08 PM
唔好意思呀,咁遲先覆你,
原本個優惠過左啦,不過因為我遲左應你,
如果你想要既,我可以比番個優惠你,

MOMI T草呢?
小賢者R 2012-11-4 02:07:31 AM
siutung 發表於 2012-11-4 12:44 AM
MOMI T草呢?

Momi 1st Timothy Hay 18oz $46

Momi 1st Timothy Hay 36oz $79

Momi 1st Timothy Hay 5.5lbs $140

Momi 1st Timothy Hay 11lbs $230

Momi 1st Timothy Hay 22lbs $405

快速發帖