如題~    我的兔bb 好似好弱雞咁.. 我好想佢大隻仔d~ 硬淨d~
syt174698 2012-10-9 12:09:23 AM
點解會咁樣覺得??便便正常,有活動,食草無問題就OK
yingxbb 2012-10-9 09:50:14 AM
點解覺得佢好弱呢??...
話哂佢都係得2個月.....比D時間佢長大~@@
WingBe 2012-10-9 01:23:16 PM
可唔可以陳述下如何弱雞法
fluffy 2012-10-9 01:41:49 PM
WingBe 發表於 2012-10-9 01:23 PM
可唔可以陳述下如何弱雞法

有進食有飲水, 大便正常... 但係就成日都懶洋洋咁, 冇乜活力~   

PS: 由兔bb返屋企的第一天開始, 佢就鍾意用後腿站立,  眼甘甘的望實玻璃櫃中我爸爸的老年玩具~
      就算放佢出來自由行, 佢都依然會走到玻璃櫃前 欣賞我爸的兒時玩具!!
WingBe 2012-10-9 03:09:03 PM
fluffy 發表於 2012-10-9 01:41 PM
有進食有飲水, 大便正常... 但係就成日都懶洋洋咁, 冇乜活力~   

PS: 由兔bb返屋企的第一天開始, 佢就鍾 ...

hahaha,,兔B多數都系訓同食...

就算大左懶洋洋都無問題...頂多會肥D..

懶洋洋喱D系性格問題...唔關弱雞事

你兔兔識欣賞古董WO...應該性格都系比較文靜既乖兔兔
terryAI 2012-10-9 04:11:44 PM
WingBe 發表於 2012-10-9 03:09 PM
hahaha,,兔B多數都系訓同食...

就算大左懶洋洋都無問題...頂多會肥D..

你昨天係咪係佐敦谷放兔兔,好似見到
WingBe 2012-10-9 05:41:55 PM
terryAI 發表於 2012-10-9 04:11 PM
你昨天係咪係佐敦谷放兔兔,好似見到

Wooo!畀你發現添..haha

果到好多蚊滋仔飛落我到...頂唔順1個鍾就走啦我
terryAI 2012-10-9 06:32:43 PM
WingBe 發表於 2012-10-9 05:41 PM
Wooo!畀你發現添..haha

果到好多蚊滋仔飛落我到...頂唔順1個鍾就走啦我

我夜晚都有去,俾保安話,以為我放狗
WingBe 2012-10-9 07:51:51 PM
terryAI 發表於 2012-10-9 06:32 PM
我夜晚都有去,俾保安話,以為我放狗

d保安密密巡..又大太陽...所以我系隔離無甘曬地方放...

甘佢淨系話no dogs喳嘛...rabbits 唔驚啦

你兔兔有無食果到d草???? b仔係甘食...阻佢唔到 隊菜畀佢就發脾氣
terryAI 2012-10-9 07:55:46 PM
WingBe 發表於 2012-10-9 07:51 PM
d保安密密巡..又大太陽...所以我系隔離無甘曬地方放...

甘佢淨系話no dogs喳嘛...rabbits 唔驚啦

有食,成日側側博唔多覺,我俾菜佢都擰哂頭。佢狂走狂跳,俾佢玩死

快速發帖