mini z乜乜 既 tarky保溫墊話有暖芯果隻同mr小動物既保溫墊有無人用過??

天氣愈尼愈凍...我買左大草鞋...又舖左毛巾系籠面..
但屋企2隻兔既耳仔都好凍....
其中1隻仲得果3個月..好擔心凍親佢地...

wesky  違規商品圖已刪除,詳情睇網站守則的圖片規定  2012-12-9 09:40:22 AM
wesky 2012-12-9 09:37:13 AM

買張vetbed鋪籠, 籠外面包毛巾

草墊濕左拎去曬乾...

我等陣去買個暖爐俾波波姐,傷風仲未好 /.\
WingBe 2012-12-9 12:44:54 PM
wesky 發表於 2012-12-9 09:37 AM
買張vetbed鋪籠, 籠外面包毛巾

草墊濕左拎去曬乾...

唔好意思...POST時5知貼圖守則

甘你可5可以話我知果塊膠墊系咪無甘易生腳瘡...因為我系果D抽屜式籠

Vetbed吸5吸尿ga??我怕尿濕仲衰凍親佢地...
wesky 2012-12-9 03:33:27 PM
WingBe 發表於 2012-12-9 12:44 PM
唔好意思...POST時5知貼圖守則

甘你可5可以話我知果塊膠墊系咪無甘易生腳瘡...因為我系果D抽屜式籠

尿會滲落底,間中洗下就okay,Vedbet對腳板最好,又保暖
如果係都要鋪,唔好鋪膠墊,買闊條木板,Q兔有,腳板受力平均啲
Insomniahk 2012-12-11 01:39:43 PM
佢地自己換了毛
真的要買野先係錫嗎?
不如同佢去公園玩仲好啦!
WingBe 2012-12-11 02:09:09 PM
Insomniahk 發表於 2012-12-11 01:39 PM
佢地自己換了毛
真的要買野先係錫嗎?
不如同佢去公園玩仲好啦!

我諗你誤會了
我系真心擔心佢地會傷風病親5舒服
我鍚5鍚兔…佢地自己會feel到
當5知你有無養…如果你發現兔兔耳仔凍都會
Insomniahk 2012-12-11 05:07:23 PM
sorry
無心的

快速發帖