肥兔每晚拆屋, 拆到bam bam 聲, 可以點做?
個厕所上左兩個夾扣住, 唔知點解佢可以整得甩..佢每日都將厕所搬黎搬去,
又將自己個兔碗搬去中間, 枕住個頭瞓..
有咩方法可以令佢拆少陣屋
花芝媽 2012-12-19 05:32:40 PM
我隻芝麻   一唔夠草 / 要新草   就會搬廁所  砰砰聲  仲會望下你   你仲唔比會一路搬 扔高佢= =  反轉佢都會  
kazas 2012-12-29 03:52:09 AM
lazybunny 發表於 2012-12-11 04:09 PM
佢跳得好高,驚佢會跨欄 >_<
佢jailbreak 過幾次, 最上嗰次咬爛左6條電線 TxT...
個廁所加多左2個夾, total  ...

情況同我肥肥完全100%一模一樣,想俾多D空間佢,但又發現佢識JB,放左佢出黎連沖過涼都唔夠膽。
PS3 USB線爛好幾條,上次JB後仲想咬拖板,好在及時阻止。
最近練習緊跨欄,未知佢幾時可以練成。
只好放佢入番去先訓,但凌晨3-5點就係度跳舞。SOS
kazas 2012-12-29 03:53:53 AM
LouisaIvy 發表於 2012-12-13 07:26 PM
我隻Dumpy最初都係咁,而家比我老公0成本自家製方法K.O.了~~
佢整唔走個廁所lu~
而飯碗就我每晚臨 ...

我之前用類似方法,但佢咬得段果兩個位。
可以點算。。。
又怕佢食左段左果D

快速發帖