名字:肥肥(同身型一樣)性別:女
年齡:差一星期就5個月大
品種:純種法國垂耳兔
體重:不詳(但非常巨大,且在不斷長大)
興趣:經常照鏡(一天花數小時在鏡前)
喜好:扮自己係一隻狗(喜歡扮狗咬住玩具周圍走,喜歡扮狗追玩具,喜歡扮狗姿勢坐著)
志願:成為一為成功的JB者(越獄後而不被發現)

DomDomPig 2012-12-29 10:37:37 PM
哎呀,救命呀,笑屎我啦
肥肥鐘意照鏡、咬野擔黎擔去?拍片拍片
我好鐘意肥肥呀
kazas 2012-12-29 10:40:47 PM
DomDomPig 發表於 2012-12-29 10:37 PM
哎呀,救命呀,笑屎我啦
肥肥鐘意照鏡、咬野擔黎擔去?拍片拍片
我好鐘意肥肥呀 ...

我計劃緊下星期去買隻電眼裝係屋企。
咁樣先可以拍低哂佢既生活過程,好多時自己發現到想影佢果時,回房拎電話又會被佢發現。
MonicaWong 2012-12-29 10:51:15 PM
好得意, 我估有伸展後有4呎長!
hh0 2012-12-29 10:58:33 PM
好得意,肥大肉厚,名符其實
wesky 2012-12-29 11:46:13 PM
聽講可以長到成10kg 重
DomDomPig 2012-12-29 11:54:08 PM
kazas 發表於 2012-12-29 10:40 PM
我計劃緊下星期去買隻電眼裝係屋企。
咁樣先可以拍低哂佢既生活過程,好多時自己發現到想影佢果時,回房 ...

好呀
你得閒放把尺度下佢幾長,放佢上磅磅下幾重啦
肥肥真係好受大家歡迎啊
wyman 2012-12-30 12:21:12 AM
kazas 2012-12-30 12:30:22 AM
DomDomPig 發表於 2012-12-29 11:54 PM
好呀
你得閒放把尺度下佢幾長,放佢上磅磅下幾重啦
肥肥真係好受大家歡迎啊 ...

要用度家私果D尺先得..
kazas 2012-12-30 12:30:57 AM
wesky 發表於 2012-12-29 11:46 PM
聽講可以長到成10kg 重

係呀...所以我唔知佢幾重先叫標準
kwan104kwan 2012-12-30 12:32:03 AM
鐘意照鏡…?

咁貪靚…果然係女呀!
kazas 2012-12-30 12:34:51 AM
kwan104kwan 發表於 2012-12-30 12:32 AM
鐘意照鏡…?

咁貪靚…果然係女呀!

係呀...因為廳有塊大鏡係度
Abbie 2012-12-30 01:52:40 AM
好趣致呀
Jb應該係所有兔兔既嗜好
freeling820 2012-12-30 05:42:58 PM
志願:成為一為成功的JB者(越獄後而不被發現)
讚你呢句...哈哈
我MO仔同肥肥都有同一志願
beebeerabbit 2012-12-31 04:07:36 PM
真係好肥呀~~

快速發帖