我呢個懶懶AR MA成日影影埋埋咁多相,都冇咩時間放上泥...就泥要考DSE 冇咩時間上網~..(完全係藉口) XD
前排兔仔唔食嘢~應該係因為天氣問題,結果去左睇E生~
好似成日有事就上泥問~冇事又冇PO下嘢又冇回應下...其實好多PO我都有睇GA...只不過有時冇LOGIN又冇CM...好似好冇品咁TIM XD 各位原諒我XD

好喇~唔講咁多~去相

598356_4936336614510_1696637239_n.jpg <---我D同學個個都話呢張好假,好似公仔XD

156918_4936333854441_1143985882_n.jpg 豆釘好ENJOY 的飲水樣 ><
155430_4936323574184_236772374_n.jpg 係床上跳完舞~緊係要好好抖下LA!!!!><
initpintu_副本.jpg 12356.jpg

豆釘:。。。。 :"( MAMI 你成日玩人GE..PO埋D咁肉酸GE相...我冇曬FANS 喇..:"''''''(
ME:...對唔住AR仔....但你個樣真係太醜怪..笑死AR MA LA XDDDD
豆釘:......:"(   
hh0 2013-1-13 05:33:12 PM
Hi,豆釘,其實你都幾靚仔呀,做乜食菜食到O咀
ching` 2013-1-13 05:37:07 PM
豆釘:最衰都係mami lor !人地食緊菜菜..邊顧度咁多姐..佢仲要咁連續快拍wor!咪影到我咁lor....
freeling820 2013-1-13 08:26:14 PM
好精靈呀豆釘個樣
I LOVE IT~~~
ching` 2013-1-13 10:06:42 PM
freeling820 發表於 2013-1-13 08:26 PM
好精靈呀豆釘個樣
I LOVE IT~~~

HEY~呃下人都要GA MA XD
佢仲好好好百厭TIM.....
lovin_gloria 2013-1-14 09:34:16 AM
豆釘好靚仔呀~!!

好奇一問, 佢係咪兔協既fisher?
DomDomPig 2013-1-14 12:55:06 PM
豆釘, 你好得意呀, 個樣好鬼馬呀
ching` 2013-1-14 10:52:43 PM
lovin_gloria 發表於 2013-1-14 09:34 AM
豆釘好靚仔呀~!!

好奇一問, 佢係咪兔協既fisher?

HAHA多謝><
OH~唔係AR~佢係買番泥的
ching` 2013-1-14 10:55:16 PM
DomDomPig 發表於 2013-1-14 12:55 PM
豆釘, 你好得意呀, 個樣好鬼馬呀

豆釘:HEHE 多謝~! MAMI 成日話我唔聽話GA !事關我已經咬壞左7樣電器嚕....
DomDomPig 2013-1-15 01:57:31 PM
ching` 發表於 2013-1-14 10:55 PM
豆釘:HEHE  多謝~! MAMI 成日話我唔聽話GA !事關我已經咬壞左7樣電器嚕....

7樣? 電器? 你都幾牙尖咀利喎
Optcrazytracy 2013-1-15 05:13:34 PM
O咀食菜超有型!
ching` 2013-1-15 08:32:44 PM
DomDomPig 發表於 2013-1-15 01:57 PM
7樣? 電器? 你都幾牙尖咀利喎

豆釘:係...所以我PAT PAT 都就泥比人打到開花.

E家駁電線已經難唔倒我XD
ching` 2013-1-15 08:33:30 PM
Optcrazytracy 發表於 2013-1-15 05:13 PM
O咀食菜超有型!

豆釘: MAMI 睇完相都笑左我好耐..  HAHA
freeling820 2013-1-16 07:59:24 PM
ching` 發表於 2013-1-15 08:32 PM
豆釘:係...所以我PAT PAT 都就泥比人打到開花.

E家駁電線已經難唔倒我XD

我MO仔都咬爛左唔少野
仲要唔止咬電線
個PATPAT一早已經開哂花
ching` 2013-1-16 09:15:58 PM
freeling820 發表於 2013-1-16 07:59 PM
我MO仔都咬爛左唔少野
仲要唔止咬電線
個PATPAT一早已經開哂花

我真係就泥比佢嚇死...e家佢一出廳就望足咁耐..又怕佢電親..又怕再壞嘢><
我baba 係新年比左條電線佢做禮物笑死我,但佢完全冇興趣.佢只係咬d有電源ge電線....

快速發帖