卒卒今日兩歲生日, 帶左佢去摩士公園玩左陣, 好開心呀

我最鐘意剪毛修甲架啦, 好爽呀

我最鐘意剪毛修甲架啦, 好爽呀

兔媽話外面既野草不要採, 但我偷食左幾條, 好爽

兔媽話外面既野草不要採, 但我偷食左幾條, 好爽

兔爸惡攪, 話我係六葉草公主喎

兔爸惡攪, 話我係六葉草公主喎

兔爸又蝦我啦

兔爸又蝦我啦

我可唔可以做兔模呢?

我可唔可以做兔模呢?

BonnieLee 2013-1-21 04:55:44 PM
生日快樂呀!卒卒
nixie 2013-1-21 05:05:47 PM
卒卒生日快樂

卒卒你就好啦....><
我隻牛牛尋日開心過完生日...但岩過生日幾粒鐘就比EX棄養左 要搵新主人/-\
wesky 2013-1-21 05:07:44 PM
最尾果張掂!
Happy birthday
DomDomPig 2013-1-21 06:16:37 PM
多謝各位
syt174698 2013-1-21 06:58:03 PM
nixie 發表於 2013-1-21 05:05 PM
卒卒生日快樂

卒卒你就好啦....><

點解會咁既,搵左新主人未?
nixie 2013-1-21 07:01:13 PM
syt174698 發表於 2013-1-21 06:58 PM
點解會咁既,搵左新主人未?

已經開左領養post  未搵到

依家又要搵左暫養先... 我啊爸話要扔出街T0T
WingBe 2013-1-21 07:56:29 PM
卒卒生日快樂

今日去摩士???

今日既天氣真系好適合放兔...

不過我忙住清佢個籠...hahaha
warm_warm 2013-1-21 10:08:37 PM
生日快樂!!!
健健康康!!!
開開心心!!!
DomDomPig 2013-1-21 10:38:53 PM
nixie 發表於 2013-1-21 07:01 PM
已經開左領養post  未搵到

依家又要搵左暫養先... 我啊爸話要扔出街T0T

你爸爸要掉隻兔兔出街?唔係呀化?咁陰公
DomDomPig 2013-1-21 10:39:27 PM
WingBe 發表於 2013-1-21 07:56 PM
卒卒生日快樂

今日去摩士???

係呀,今日突登請假放兔
DomDomPig 2013-1-21 10:40:08 PM
warm_warm 發表於 2013-1-21 10:08 PM
生日快樂!!!
健健康康!!!
開開心心!!!

多謝晒
nixie 2013-1-21 11:31:43 PM
DomDomPig 發表於 2013-1-21 10:38 PM
你爸爸要掉隻兔兔出街?唔係呀化?咁陰公

依家放左係公司養> <   無人睇住好擔心
DomDomPig 2013-1-22 12:27:22 AM
nixie 發表於 2013-1-21 11:31 PM
依家放左係公司養> <   無人睇住好擔心

真係好冇陰公
好彩可以放起公司,好過放生,唉
siudao0831 2013-1-22 10:44:17 AM
卒卒,遲來的Happy Birthday 呀~

快速發帖