一個MOMI 盒,(2.5KG)
1把交剪,3條鞋帶就整倒了XD

豆釘暫時冇用..MAMI 我好傷心..
雪比ma 2013-1-27 06:22:47 PM
好有心機!!讚!
如果係雪比仔實即刻咬爛
ching` 2013-1-27 06:33:58 PM
我睇泥都差唔多GA 喇 佢不嬲都好痛恨紙皮
MonicaWong 2013-1-27 06:53:00 PM
好勁,我淨係張紙皮盒開個門佢地走入去咋。
ching` 2013-1-27 07:01:57 PM
MonicaWong 發表於 2013-1-27 06:53 PM
好勁,我淨係張紙皮盒開個門佢地走入去咋。

HAHA 我之前都試過...但佢冇理我XD 所以今次整細D比佢 ><
!!!!!!佢終於自己入去喇!!!!唔洗我塞佢入去....(粗魯的AR MA XD)
hh0 2013-1-27 10:30:26 PM
豆釘終於肯俾面入去行個轉
你好有心機仲係穿繩!
ching` 2013-1-27 11:07:50 PM
hh0 發表於 2013-1-27 10:30 PM
豆釘終於肯俾面入去行個轉
你好有心機仲係穿繩!

HAHA 其實本身想用草GA.咁食左落去都唔怕MA~不過草太易斷了><
唔係好難GA炸!><

係~肯行個轉都算係比曬面XD
MonicaWong 2013-1-28 12:17:12 AM
ching` 發表於 2013-1-27 07:01 PM
HAHA 我之前都試過...但佢冇理我XD 所以今次整細D比佢 ><
!!!!!!佢終於自己入去喇!!!!唔洗我塞佢入去.... ...

好彩佢地有俾面我會走入去,仲會係入面中熗瞓覺!
ching` 2013-1-28 01:12:06 AM
MonicaWong 發表於 2013-1-28 12:17 AM
好彩佢地有俾面我會走入去,仲會係入面中熗瞓覺!

咁咪好XD! 又唔洗曬$ 買~本來就係想買草屋仔 但又唔想用係D非必要GE嘢上面XD
Bube 2013-1-28 01:23:18 AM
好好心機wor~

仔仔: 媽咪 我又要
         仲唔快d學 EE咁整一個比我玩

我: 知道喇  乖仔
Insomniahk 2013-1-28 09:46:43 AM
第一靚
第二實用
第三肯花心思
第四令人感動,愛鍚竉物,照顧佢地,真係用錢都比唔到!
讚呀
WingBe 2013-1-28 02:32:39 PM
我果企果D淨系識得咬紙皮....

買隻草鞋都5訓...又系咬..用尼VV 同 CC...
ching` 2013-1-28 08:36:07 PM
Bube 發表於 2013-1-28 01:23 AM
好好心機wor~

仔仔: 媽咪 我又要

過獎了~ XD 真係唔難GA~因為我連間尺都冇用過XD
ching` 2013-1-28 08:36:57 PM
Insomniahk 發表於 2013-1-28 09:46 AM
第一靚
第二實用
第三肯花心思

多謝曬XD
但佢真係行左一轉就算XD
ching` 2013-1-28 08:38:24 PM
WingBe 發表於 2013-1-28 02:32 PM
我果企果D淨系識得咬紙皮....

買隻草鞋都5訓...又系咬..用尼VV 同 CC...

我笑左出泥XD
我隻兔兔都係咁好鬼污糟~自己訓GE地方都要VV落去...
佢都會咬GA...但暫時味點解XD

快速發帖