兔小食坊間不少,
我唔夠膽亂比佢食,
最多只係比Oxbow T草磚同APD隻Heart Cookies
但都係好少比佢食,始終食返兔仔原來應該食既草好d..
最近因為好奇買左以下2包小食,我應唔應該比雪比豬試下??

大家平時又會唔會比小食兔兔?
如果有一齊分享下會比邊款小食兔兔,參考下
siutung 2013-2-5 12:05:53 AM
最好唔好比相中的 因為唔岩兔兔食 我係自己MAKE草餅餅比兔兔食 有時會買OXBOW o個隻 有機草餅餅 /木瓜丸
BonnieLee 2013-2-5 10:11:38 AM
我係買OXBOW 有機草餅餅~
不過我可能3-6個月先俾一次~
因為有兔友話食得多對兔兔唔好~
siudao0831 2013-2-5 10:53:57 AM
你好, 雪比媽媽, 其實好多日本兔兔零食都唔啱兔仔食的, 因為糖份太高, 對佢哋腸胃唔好。其實你買返oxbow,Momi 或APD小食都ok啦。不過始終係零食,唔好比太多。

wesky 2013-2-5 11:06:55 AM
唔好買小食啦,俾蔬菜更健康有益
Insomniahk 2013-2-5 12:42:19 PM
Yumi Yumi
雪比ma 2013-2-5 03:31:30 PM
個sales仲sell我話相入面個2隻好過oxbow...比佢哄到
好在問一問你地先....
WingBe 2013-2-5 04:10:18 PM
日本既買用品會比較好...

相反小食同糧就唔好買日本....好重味

快速發帖