攪左好耐,最後方法upload上picasa, 再download落電腦,再upload上petkd, 得左!

唔打交時就係咁friend~ 兩個pat pat

DODO係會通屋走,最後阿媽大掃除時, 發現佢咬斷左佢阿爸條喇叭線

dodo: 爸爸, 我今次唔係咬電線, 只係咬草~

dodo: 今日係2013年2月6日爸爸帶我見dr. ma, 第一次大鄉里出省, 好緊張~  我確實左係男仔來, 係侏儒mix貓貓兔, dr.ma 仲讚我身體好健康

hh0 2013-2-5 02:04:41 PM
DODO 你身毛咁勁既
MonicaWong 2013-2-5 02:40:57 PM
係咪好sex 呢???  媽媽爸爸好比心機日日幫我梳毛毛~
Insomniahk 2013-2-5 04:39:39 PM
影對佢地好肥咁
WingBe 2013-2-5 06:49:12 PM
爆炸兔2隻....

dodo個身超爆..個頭勁細...

好似縮左入去....

不過...2個pp 好引人...可5可以打下
nixie 2013-2-5 08:17:50 PM
個頭咁細 身咁大既xd
Bube 2013-2-5 09:54:37 PM

好鬼 cute!
話說我 3個仔仔都未影過一次合照
唔知會唔會打到飛起呢~
MonicaWong 2013-2-16 12:21:37 AM
瞓住個A, 今年行運行到落腳指尾~

MonicaWong 2013-3-10 11:04:17 PM
UPLOAD下我家兩隻寶貝俾大家睇~
DODO: 我同兔爸一樣有個大肚腩, 係時候跟佢第1萬9千零5次減肥~

MOMO: 我係第三個波~

呢個眼神係咪電力勁過梁朝偉~

Bube 2013-3-11 12:24:24 AM
又比你地d相吸引我入黎添
raywong521 2013-3-11 03:44:11 AM
佢d毛毛好多啊~成個毛毛波咁啊
MonicaWong 2013-3-11 01:08:38 PM
Bube 發表於 2013-3-11 12:24 AM
又比你地d相吸引我入黎添

多謝~  我會定時update俾你睇!
hh0 2013-3-11 11:12:30 PM
好靚既新相,dodo身毛好假咁
MonicaWong 2013-3-11 11:43:30 PM
hh0 發表於 2013-3-11 11:12 PM
好靚既新相,dodo身毛好假咁

佢換緊毛,我而家每晚都幫佢梳毛。新毛d啡色好靚架
MonicaWong 2013-4-1 02:47:50 PM

玩具就係咁簡單

快速發帖