1P 幣
如果我琴日領養左一隻長毛熊仔鼠 我點先可以大約知道佢幾大呢?
佢都好大隻下咖喇..女仔黎 154860_10200581597448732_2028274121_n.jpg 48145_10200581594968670_815872150_n.jpg 537934_10200581593408631_385639883_n.jpg 483639_10200581590568560_1261111334_n.jpg THX><
Admin 2013-2-7 01:54:29 PM
好難估喎,問返前主人嘛
fishbxoxo 2013-2-7 02:45:25 PM
我就係見倒佢係寵物店比人困係ALEX出街籠倒 又冇水又冇野食..我問店員佢地話佢比人掉係門口..我見佢咁慘拎佢反黎囉...
wesky 2013-2-7 03:28:56 PM
隻鼠好靚,年齡無所謂啦
Insomniahk 2013-2-7 04:56:19 PM
fishbxoxo 發表於 2013-2-7 02:45 PM
我就係見倒佢係寵物店比人困係ALEX出街籠倒 又冇水又冇野食..我問店員佢地話佢比人掉係門口..我見佢咁慘拎 ...

有愛心的好行為
J.Milner 2013-2-19 11:40:59 AM
fishbxoxo 發表於 2013-2-7 02:45 PM
我就係見倒佢係寵物店比人困係ALEX出街籠倒 又冇水又冇野食..我問店員佢地話佢比人掉係門口..我見佢咁慘拎 ...

咁得意都比人遺棄, 真係好慘
希望你好好照顧佢, 比一個溫暖的家佢

快速發帖