媽媽爸爸今年第一年派利事,我地j唔鍾意M,都係比較鍾意T & A 多D ~

DoDo & MoMo : 咬...咬....咬...
媽媽:No no!! 你兩隻野,唔要就算,我仲要派俾其他小朋友架 ~

最後媽媽封左封草草利事俾我地~  

DoDo & Momo:一早俾咪好囉!開心晒~
愛糖糖 2013-2-11 10:58:07 PM
哈哈~
有利是真係好
wesky 2013-2-11 11:08:08 PM
全部都咬幾啖, 咁就唔駛同人分囉~ 發啊~
warm_warm 2013-2-12 11:18:40 AM
我阿仔用鼻鼻同咀咀碰下d利是就走開啦
Insomniahk 2013-2-15 11:25:26 AM
要草即刻有得食
要錢咪要自己去買
MonicaWong 2013-2-15 05:39:39 PM
Insomniahk 發表於 2013-2-15 11:25 AM
要草即刻有得食
要錢咪要自己去買

錢對主人黎講重要好多,尋日到mo mo body check, 雖然dr. Ma 讚佢係健康小寶寶,但有fur mites, 買埋草粉傍身,咁又無左6百大娘.......。

為左慳錢,我係屋企篩緊3分1包草碎,揀緊枯葉,唔好浪費。

今期momi 1st & 2nd cut 唔多掂
Insomniahk 2013-2-15 05:42:30 PM
MonicaWong 發表於 2013-2-15 05:39 PM
錢對主人黎講重要好多,尋日到mo mo body check, 雖然dr. Ma 讚佢係健康小寶寶,但有fur mites, 買埋草粉 ...

嘩!$6xx? 唔平呀!
MonicaWong 2013-2-15 05:44:24 PM
要滴虱水嘛!
wesky 2013-2-15 06:33:45 PM
Insomniahk 發表於 2013-2-15 05:42 PM
嘩!$6xx? 唔平呀!

以兔兔睇醫生黎講, 六百蚊只係小兒科...
Insomniahk 2013-2-18 10:25:58 AM
wesky 發表於 2013-2-15 06:33 PM
以兔兔睇醫生黎講, 六百蚊只係小兒科...

真是有錢人,又應使得使,你真是懂得使錢的主人!

快速發帖