毛啦啦不斷甩耳仔甩到卡卡聲,右耳下垂。但又無抓耳仔。平時痕會抓下。
唔知係咪有嘢入咗去。
book了明早見Dr.Ma
  image.jpg image.jpg
all_loving_it 2013-2-20 08:24:43 PM
Insomniahk 發表於 2013-2-20 09:46 AM
佢係長毛的
可以考慮下少啲野係地面
例如草束起、玩具什物吊起 或 者用時先放入去等佢瞓覺時有啲空地

到依刻我仍死心不息再一次強烈建議閣下唔好再整咩踏板同跳板之類, 你仲一再係到講有咩好處, 事實上, 你所建立既小天, 兔兔既居住環境完全唔合格, 比小寵多D生活空間并唔係好似你咁做, 現實中好多兔兔同小天因為依類設施而受傷, 斷骨多不勝數, 亦在此請求你唔好再係依度教壞人
已有 1 人評分P 點 收起 理由
wesky + 1 贊一個!

總評分: P 點 + 1   查看全部評分

chingling1203 2013-2-20 09:16:41 PM
毛啦啦要快D好番....
毛啦媽都要放鬆D..開心D....咁樣毛啦啦感覺到....都會快D好
加油!!!
Suzanne 2013-2-20 09:26:42 PM
all_loving_it 發表於 2013-2-20 08:24 PM
到依刻我仍死心不息再一次強烈建議閣下唔好再整咩踏板同跳板之類, 你仲一再係到講有咩好處, 事實上, 你所 ...

嗚嗚嗚,總理媽,再支持妳!!!!

我都好想講呀~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!佢可唔可以收聲架!!!!!!!!!!!!!!
已有 1 人評分P 點 收起 理由
wesky + 1 贊一個!

總評分: P 點 + 1   查看全部評分

BonnieLee 2013-2-23 01:23:44 PM
siudao0831 發表於 2013-2-20 05:54 PM
等毛啦啦慢慢適應啦,佢仲好細個,可以慢慢教,等佢學,只要你有耐性同心機就ok啦~

去兔協買一個兩件個款 ...

我都係買哩款呀。
raywong521 2013-2-23 02:18:28 PM
香港本身就潮濕,春天後仲會越來越濕,一係長開冷氣,抽濕機,一係就保持室全空氣留通,唔好將兔兔放係死角位,盡量放係一d空氣留通,而又唔係直接比風吹到既地方,兔籠附近唔好放咁多雜物~

快速發帖