大家好~ 我係奶茶
爸爸媽媽1月頭帶我返黎既時候我得兩個月大咋, 仲係一個兔b仔~

家住屯門~
雖然爸爸媽媽屋企唔大, 但係佢地都比我豪宅一樣的家~

仲比我出黎周屋走tim!!

每次出黎可以跑跑跳跳都係我最開心既時候
真係開心到飛起!!

平時爸爸媽媽返工, 我就唯有自己o係我既豪宅度等佢地返黎啦~

又中2扮下乖咁~

以後再同大家分享多d相
snow2ling 2013-2-26 05:31:24 PM
後話 :
我有個哥哥叫可樂~ 好不幸地, 佢上年離開左爸爸媽媽去左彩虹橋.......

爸爸媽媽心情好d之後就成日都去兔協睇下有冇合眼緣既兔兔,
希望可以帶佢地返屋企.

後來媽媽發覺佢肚裡面有寶寶,
所以同爸爸傾左好耐到底仲養唔養兔兔,
經過幾個月商討, 最後佢地終於決定比個溫暖既家比我~

好彩爸爸媽媽既屋企人都支持佢地帶我返屋企
而家我終於都有個"家"

雖然媽媽肚裡面有寶寶, 但係佢都不辭勞苦咁
日日同爸爸一齊幫我清潔, 餵我, 同我玩~
kazas 2013-2-26 06:17:22 PM
歡迎你呀奶茶,希望你健健康康,快高長大
syt174698 2013-2-26 06:46:42 PM
奶茶,歡迎你呀,快高長大,人見人愛。
freeling820 2013-2-26 08:18:12 PM
歡迎你奶茶
我叫MO仔呀
我同你都有同一款隧道
次次俾媽媽鬧我就會匿埋入隧道入面
等佢捉我唔到
raywong521 2013-2-27 01:41:37 AM
看來奶茶巳經由房客榮升為屋主了兔爸兔媽以後要向你借地方住喇
BonnieLee 2013-2-27 09:10:41 AM
奶茶~你好呀~
我叫毛啦啦呀~
你個籠好靚呀~
Insomniahk 2013-2-27 09:46:05 AM
snow2ling 發表於 2013-2-26 05:31 PM
後話 :
我有個哥哥叫可樂~ 好不幸地, 佢上年離開左爸爸媽媽去左彩虹橋.......

唔怕
有BB一樣可以養兔兔
我家的BB已經和貓鼠兔一同長大
兒女都幾歲啦
DomDomPig 2013-2-27 10:21:40 AM
奶茶你好呀 我叫卒卒呀
我好鐘意你個籠呀, 又闊又大! 之前媽咪上網睇過, 但係搵唔到香港邊度有得賣呀, 請問你間大屋點買既呢? 可否PM 我? 感激
DomDomPig 2013-2-27 10:23:17 AM
仲有呀, 你個圍欄都好好呀, 我朋友都想搵呀, 可唔可以話我知起邊度買呢? 唔該晒
snow2ling 2013-2-27 12:24:40 PM
各位好呀~ 以後請多多指教!!
snow2ling 2013-2-27 12:26:16 PM
freeling820 發表於 2013-2-26 08:18 PM
歡迎你奶茶
我叫MO仔呀
我同你都有同一款隧道

你好~~

我好中2訓o係個隧道裡面,
跟住o係個lone度申返個頭出黎望住爸爸媽媽
snow2ling 2013-2-27 12:27:42 PM
raywong521 發表於 2013-2-27 01:41 AM
看來奶茶巳經由房客榮升為屋主了兔爸兔媽以後要向你借地方住喇 ...

完全正確.......
snow2ling 2013-2-27 12:28:34 PM
Insomniahk 發表於 2013-2-27 09:46 AM
唔怕
有BB一樣可以養兔兔
我家的BB已經和貓鼠兔一同長大

我都覺得唔怕, 所以幾經考慮先帶奶茶返黎
snow2ling 2013-2-27 12:33:29 PM
DomDomPig 發表於 2013-2-27 10:23 AM
仲有呀, 你個圍欄都好好呀, 我朋友都想搵呀, 可唔可以話我知起邊度買呢? 唔該晒  ...

個籠同圍欄都係淘寶貨
呢個籠真係好好, 夠晒大, size係120x73x56cm

如果你有興趣我send條link比你丫~

快速發帖