肥肥:哈囉~好耐無見啦。

肥肥:我似唔似D少數民族王子呢
肥肥:叫我阿爾塔斯巴三世

肥肥:祝各位兔爸兔媽事事順利,各位兔兔同我一樣越來越肥

syt174698 2013-2-26 06:36:35 PM
肥肥,你好可愛呀。
kazas 2013-2-26 08:24:27 PM
syt174698 發表於 2013-2-26 06:36 PM
肥肥,你好可愛呀。

肥肥:多謝
Yuki78 2013-2-26 10:17:39 PM
今天終於睇清楚肥肥的樣,原來咁靚女!

hh0  哈哈,同我諗緊既一樣!  2013-2-26 11:11:42 PM
kazas 2013-2-27 01:32:37 AM
Yuki78 發表於 2013-2-26 10:17 PM
今天終於睇清楚肥肥的樣,原來咁靚女!

放左個玩具係佢頭頂5分鐘佢都HOLD唔住唔郁..lol
raywong521 2013-2-27 01:36:35 AM
ee祝你健健康康,越大越靚
DomDomPig 2013-2-27 07:24:27 AM
肥肥,你好識嘆呀,訓起窗台對住海景曬日光浴
Insomniahk 2013-2-27 10:59:20 AM
Is he happy with your decoration?
Yuki78 2013-2-27 11:58:51 AM
kazas 發表於 2013-2-27 01:32 AM
放左個玩具係佢頭頂5分鐘佢都HOLD唔住唔郁..lol

我都有個類似,但不是正方形的木塊,而是不規則的磨牙石,掛在籠邊,但只見他間中用下巴摸下.睇佢都不喜歡這玩意了,再早前買了個麻繩做的紅蘿蔔,有一天見到d葉俾佢食左d,之後便剪去晒d葉,點知過幾天見蘿蔔d繩斷開了,以為d料差斷了,點知我手痕想黏回給他時,才發現原來麻繩少了一寸,應該是他食了.之後不放心都拋了.為免他有咩事.都是不要給他玩具了.
Twinklesin 2013-2-27 06:09:13 PM
肥肥愈離愈可愛!
kwan104kwan 2013-3-3 01:21:06 AM
練好雜耍…可以賣藝 lo

logyout 2013-3-6 08:13:21 AM
肥肥好似係女
條藍色呔你搞到好似男仔......

不過好可愛~~~

快速發帖