QQ返黎幾日就成日扒係度,,訓底哂咁黎覺覺豬...真係好開心呀!!
之前睇過D文章話兔兔返黎之後要慢慢適應環境..冇咁快會訓低哂黎覺覺豬,,
再加上我有隻狗狗係度...我初時都覺得可能要長小小嘅時間佢先適應到,,,
點知我尋晚訓訓下見到QQ訓哂係度以為眼花...
岩岩我睇睇下電視望下佢...佢訓哂係度仲合埋眼訓...到我想拎電話影低佢先比佢發現,,
就彈左起身啦...
雖然今次影唔到,,,但我開心到即刻上黎講!!
等我下次小心D唔好比佢發現...再影返張相比大家睇啦

(1/3)影到啦...好開心呀...即刻比大家睇下

wesky 2013-3-1 12:13:48 PM
Good~ 恭喜^^
得閒Share 下相俾大家睇下啦
raywong521 2013-3-1 01:46:40 PM
慢慢黎...相遲d先影都未遲,兔兔仲適應緊,睡姿就遲d先影,等兔地有覺好訓~

搗蛋相就影多多都唔怕
Bube 2013-3-1 03:34:18 PM
咁就代表佢開始適應新環境
恭喜~
再遲d 佢可能會開始搞怪了
到時可能都冇佢符
DomDomPig 2013-3-1 05:11:23 PM
兔兔真係好叻, 明明訓緊覺, 都知我地會偷影佢
rannes.qq 2013-3-1 09:06:11 PM
wesky 發表於 2013-3-1 12:13 PM
Good~ 恭喜^^
得閒Share 下相俾大家睇下啦

我會架啦,,,不過佢一見到我電話就搵個PATPAT對住我!!
rannes.qq 2013-3-1 09:10:20 PM
raywong521 發表於 2013-3-1 01:46 PM
慢慢黎...相遲d先影都未遲,兔兔仲適應緊,睡姿就遲d先影,等兔地有覺好訓~

搗蛋相就影多多都唔怕 ...

我依家放佢出黎佢仲係好冷靜...我睇住佢果陣佢唔會點行,,
但我一唔睇佢果陣佢就跑黎跑去..
可能佢仲係唔習慣啦
rannes.qq 2013-3-1 09:14:13 PM
Bube 發表於 2013-3-1 03:34 PM
咁就代表佢開始適應新環境
恭喜~
再遲d 佢可能會開始搞怪了

咁咪變左百厭仔囉,,,
不過我都都會咁錫佢...
DomDomPig 2013-3-2 12:30:28 AM
好似隻羊仔,好bb呀
rannes.qq 2013-3-2 12:58:59 AM
DomDomPig 發表於 2013-3-2 12:30 AM
好似隻羊仔,好bb呀

佢得2個月大...當然係BB啦!!!佢原本合埋眼架..但行到過去就開左眼望住我啦
freeling820 2013-3-2 09:44:50 AM
好可愛呀
令我諗番起MO仔初初黎我屋企都好快就適應到新環境
好快就中槍瞓
MO仔都係一隻賓尼
佢今年就黎2歲喇!
我地做個朋友啦!QQ
rannes.qq 2013-3-2 10:56:09 AM
freeling820 發表於 2013-3-2 09:44 AM
好可愛呀
令我諗番起MO仔初初黎我屋企都好快就適應到新環境
好快就中槍瞓

好呀...QQ從此就多一個朋友仔啦
kwan104kwan 2013-3-3 01:37:02 AM
好醒目喎!知你影佢睡相即醒!!

rannes.qq 2013-3-3 03:21:44 AM
kwan104kwan 發表於 2013-3-3 01:37 AM
好醒目喎!知你影佢睡相即醒!!

係呀...可能因為我電話開鎖個MUSIC好大啦...

快速發帖