^^..唔知大家有冇用魚眼鏡黎影兔兔呢...佢地個樣好搞笑架..hehe
如果有希望大家POST出黎分享下呀..
SAM_1037 (1280x853).jpg

波板糖: 人地扮緊雞架..咁都好影
小魔怪: 我隻眼係唔係好大呢..

raywong521 2013-3-2 01:40:38 AM
第一張好似葵鼠啊兔地對耳仔短左好多呢~
WingBe 2013-3-2 12:35:51 PM
raywong521 發表於 2013-3-2 01:40 AM
第一張好似葵鼠啊兔地對耳仔短左好多呢~

第3張似多D....

隻耳短好多

不過無魚眼
wesky 2013-3-2 12:39:38 PM
無魚眼
idyidy 2013-3-2 12:44:49 PM
...係呀..用魚眼影佢地個樣好搞笑架...
我唔知有冇記錯呢...好似手機APPS有魚眼架
等我搵下先...
DomDomPig 2013-3-3 01:07:39 AM
   影到佢地好傻豬豬,有冇比返兔兔睇呀?
idyidy 2013-3-3 01:43:12 AM
...我比親佢地睇佢地都唔彩我架...hehe
kwan104kwan 2013-3-3 01:43:36 AM
勁得意…相信佢地都唔認得自己!!

DomDomPig 2013-3-3 02:21:19 AM
係呢,你地有冇比兔兔照鏡?我隻卒卒照鏡都唔好奇既?望一秒就行開啦
kazas 2013-3-4 03:07:36 AM
DomDomPig 發表於 2013-3-3 02:21 AM
係呢,你地有冇比兔兔照鏡?我隻卒卒照鏡都唔好奇既?望一秒就行開啦 ...

早晚照,常常照,已是日常生活的一部份
wesky 2013-3-4 09:45:34 AM
波波
Camera360 effect 麻麻地

DomDomPig 2013-3-4 12:47:57 PM
kazas 發表於 2013-3-4 03:07 AM
早晚照,常常照,已是日常生活的一部份

你就好啦, 肥肥成日照鏡, 咪好得意囉!
你有冇魚眼鏡? 裝APPS啦, 影肥肥呀, 應該會迫爆鏡囉, 好得意
kazas 2013-3-4 04:00:52 PM
DomDomPig 發表於 2013-3-4 12:47 PM
你就好啦, 肥肥成日照鏡, 咪好得意囉!
你有冇魚眼鏡? 裝APPS啦, 影肥肥呀, 應該會迫爆鏡囉, 好 ...

係一個APPS黎?
idyidy 2013-3-4 11:07:56 PM
..我係apps度搵到一個"魚眼相機 - lomo fisheye camera with old film, cool lens and color ringflash"..唔知岩唔岩用呢..
DomDomPig 2013-3-5 02:03:01 PM
kazas 發表於 2013-3-4 04:00 PM
係一個APPS黎?

係呀係呀, 就係lomo fish eye len 個apps 呀

快速發帖