1P 幣
原來我一直比錯草........買左小小返黎5個星期....
一路以為係主要A草,T草就每次比一隻手咁多到....
到左今日我買左隻小白返黎,個時個SLASE同我講,,主要係T草,A草每次比小小就得....
我話唔係A草多T草小咩=.=佢話唔係
佢仲話你隻兔食咁多A草都冇事,真係好好
真係好彩買多隻先知道自己比錯草炸....
唔怪得我小小肥得咁誇張啦

DomDomPig 2013-3-30 02:25:09 AM
咁要改名叫大大啦?
wesky 2013-3-30 09:08:56 AM
幼兔係以A草為主(多鈣及蛋白質,發育需要,骨骼強健啲),
成兔長期食A草有腎、膀胱石問題,所以成兔食Timothy
丫芷^0^ 2013-3-30 12:31:14 PM

買左小小返黎5個星期.... 即係6個月都未夠.....
你比SALES 動搖左你既觀念, 即是你未爬好文bor~

sales 有名你叫, sales 係咪真係乜都識?係咪一定岩?我可以答你:唔係,因為sales以賣野為主,會賣沖涼粉,磨牙石,美毛膏,營養水(止痾水),零食 等等冇用的東西,可信程度有幾多,自己諗諗吧

如樓上版主所言:
幼兔係以A草為主(多鈣及蛋白質,發育需要,骨骼強健啲),
成兔長期食A草有腎、膀胱石問題,所以成兔食Timothy加上,可以幫助磨牙等
wesky 2013-3-30 01:29:59 PM
http://petkd.net/thread-7029-1-1.html
Dr Ma 有教,睇下段片吧
菲菲 2013-3-30 01:39:18 PM
咁即係其實我比岩?
hh0 2013-3-30 03:03:55 PM
菲菲 發表於 2013-3-30 01:39 PM
咁即係其實我比岩?

你俾得無錯,而且兔兔又無腸胃問題無軟便,咁多A少T係好岩幼兔既,等6個月大開始先慢慢減少A增加T草份量直至全部T草。

快速發帖