1P 幣
有時忙,都只係比佢自己跑黎跑去,得閒少少對佢又唔做乜好
wesky 2013-3-31 10:01:32 AM
按摩~~~~
raywong521 2013-3-31 03:00:43 PM
摸頭仔~
all_loving_it 2013-3-31 07:38:14 PM
按摩, 摸頭仔, 用鼻尖輕貼兔兔鼻仔, 同佢傾計, 用手續條草餵兔兔食, 用手拎住兔兔鐘意食既野同佢玩拔河, 將波波推到兔附近同兔兔玩推黎推去

仲有, 其他互動, 只要動下心思, 可以有好多野可以做
warm_warm 2013-4-2 10:02:32 PM
一邊按摩一邊傾計
Bube 2013-4-3 01:32:59 AM
按下摩  
傾下計
你眼望我眼 (用眼神接觸)
梳毛扮靚靚
抱抱 / 親親
追跑遊戲
餵野食果陣同佢玩企高高  /  拉力"菜"
另外 我都會比佢地上床玩  
佢地一上床就會表演兔仔開心舞

wyman 2013-4-3 02:05:42 AM
按摩, 摸頭仔
saisaili 2013-4-3 11:00:42 AM
我隻野幫佢按頭佢就好似拳王上身
同佢梳毛就好似要劏佢咁係咁走....
你眼望我眼,望幾秒就俾背影我嘆....
saisaili 2013-4-3 11:02:31 AM
追逐遊戲會唔嚇親佢架 ??
MonicaWong 2013-4-3 01:33:02 PM
saisaili 發表於 2013-4-3 11:02 AM

當然你要好似同小朋友玩咁,唔係扮獵人。我成日都同隻仔玩,一叫 " gogogogo",佢就走,有時會開心到fing頭跳兔仔舞。

另外,呢兩日我發現我隻鍾要上梳化玩,捽下佢頭仔,然後佢就轉圈又fing頭,玩到好high~

其實佢地好簡單,唔駛專登買玩具,家具垃圾佢都會玩得好開心,例如膠蓋,佢會咬得好high;近日俾個鐵盒仔,可能推0既時候有聲,佢咬住fing黎fing去。最後當後你要陪佢一齊玩啦~
Bube 2013-4-3 02:36:43 PM
saisaili 發表於 2013-4-3 11:02 AM

係你比佢追
你一跑  佢會自己追你架
追追下  佢會黎個跳高扭腰勁開心

其實係視乎你個小朋友既個性
好動既  就比d遊戲同佢玩
好靜既   就同佢一齊坐定定傾下計  望下佢
萬一小朋友唔喜歡同你互動
咁你比d 廁紙筒 / 咬木 / 公仔  佢自己玩啦
到時你可以又摸下佢
同 d 野響佢面前 fing fing 下都可以~

Insomniahk 2013-4-3 02:51:28 PM
食吓
傾吓計
saisaili 2013-4-3 11:19:54 PM
Bube 發表於 2013-4-3 02:36 PM
係你比佢追
你一跑  佢會自己追你架
追追下  佢會黎個跳高扭腰勁開心

哦!!
idyidy 2013-4-5 11:40:33 AM
..我隻大妹成日要我捉佢架...朝朝起身佢就ready等我捉佢...一話捉佢佢就走架..走走下走入籠到"li"埋..
我一行開黎又會跳出黎望住我...我一話捉佢..佢又走...跟住仲會開心跳添...

快速發帖